Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » HÖLGYEK, ha ő a ti pasitok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

HÖLGYEK, ha ő a ti pasitok lenne, örülnétek és támogatnátok, ha a fehér blúzost választaná mentornak?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=GhFpHBVFaSk

Csak őszintén! >:)

2023. szept. 22. 20:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Igen, nekem szimpi ez a nő.
2023. szept. 22. 20:36
 2/14 anonim ***** válasza:
89%
Esküszöm, hogy néhány kérdés értelmét nem értem és azt sem, hogy lehet valakinek annyira üres az élete, hogy ilyeneket kérdezzen. Magányos vagy? :/
2023. szept. 22. 20:39
 3/14 anonim ***** válasza:
84%
Nem értem a kérdést, nem ismerem ezeket a nőket, de nem gondolom, hogy ne lenne tök mindegy a kapcsolatunkra nézve, hogy egy tehetségkutatóban kit választ mentornak. Ha az alapján választ, hogy melyik jön be neki, mert meg akarja fektetni a műsor tartalma alatt, akkor szintén tök nyolc.
2023. szept. 22. 20:42
 4/14 anonim ***** válasza:

Én sem értem a kérdést.

Nekem is vannak helyes kollégáim. És?

2023. szept. 22. 21:57
 5/14 anonim ***** válasza:
94%
Én ilyen brmsgon agyalni se tudok...
2023. szept. 22. 22:33
 6/14 anonim ***** válasza:

Voltak ennél szexibb kolléganői. Nem vagyok óvodás hogy ezen durcázzak.

A valóságban amúgy nem hiszem hogy túl sok időt töltene együtt egy ilyen mentor a jelentkezőkkel. Ezek előre megírt műsorok.

2023. szept. 23. 21:18
 7/14 anonim ***** válasza:

Senkit nem ismerek a videóban szereplő személyek közül. Nem tudom kik ezek a mentorok, mind zenészek, énekesek?

Remélném hogy azt választja a pasim aki a legkompetensebb és a zenei stílusában a leghozzáillőbb.

Ha viszont arra megy ki a kérdés hogy féltékenynek kéne lenni a fehér blúzosra, hát akkor meg nagyon vérszegényre sikeredett :D Még az alultözött idősebb nő is szebb mint ez a halál egyszerű szláv tepsiképű, krumpliorrú gyévocská. Bocs.

2023. szept. 23. 21:38
 8/14 A kérdező kommentje:

Ááááááááá, érdekes, mindenki mennyire bizonygatja, hogy mennyire bízik/bízna a pasijába, miközben 1-2 hete egy olyan kérdésnél, hogy a pasi hazaviheti-e a munkatársnőjét munka után, ha már úgyis útba esik, nos ott meg mindenki egyből szakítást, válást, féltékenykedést emlegetett.

Ennyit erről az oldalról.

2023. szept. 23. 21:45
 9/14 anonim ***** válasza:
94%
Nem értem mi köze a közös munkának ahhoz hogy munkaidőn kívül ne próbálkozzon a fickó? Mert akkor bizony ki lesz hajítva.
2023. szept. 23. 21:50
 10/14 anonim ***** válasza:
Én is írtam ahhoz a kérdéshez (bszki túl sokat lógok itt). Azt írta a többség, hogy ha minden nap, rendszeresen hazavinné az lenne gáz. Nem féltékenység miatt, hanem mert senki nem akar olyan pasit aki hagyja magát kihasználni. Meg mert felnőtt emberek munka után gyakran még mást is kell csináljanak, bevasárlás, ügyintézés, gyerekek felszedése oktatási intézményekből stb. Kínos lenne ezt mindig egy random kollégához igazítani. De már ott sem értetted meg, hogy nem a féltékenység lehet az egyetlen indok ami miatt valamit elleneznek a nők.
2023. szept. 23. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!