Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
HÖLGYEK, ha ő a ti pasitok lenne, örülnétek és támogatnátok, ha a fehér blúzost választaná mentornak?
Én sem értem a kérdést.
Nekem is vannak helyes kollégáim. És?
Voltak ennél szexibb kolléganői. Nem vagyok óvodás hogy ezen durcázzak.
A valóságban amúgy nem hiszem hogy túl sok időt töltene együtt egy ilyen mentor a jelentkezőkkel. Ezek előre megírt műsorok.
Senkit nem ismerek a videóban szereplő személyek közül. Nem tudom kik ezek a mentorok, mind zenészek, énekesek?
Remélném hogy azt választja a pasim aki a legkompetensebb és a zenei stílusában a leghozzáillőbb.
Ha viszont arra megy ki a kérdés hogy féltékenynek kéne lenni a fehér blúzosra, hát akkor meg nagyon vérszegényre sikeredett :D Még az alultözött idősebb nő is szebb mint ez a halál egyszerű szláv tepsiképű, krumpliorrú gyévocská. Bocs.
Ááááááááá, érdekes, mindenki mennyire bizonygatja, hogy mennyire bízik/bízna a pasijába, miközben 1-2 hete egy olyan kérdésnél, hogy a pasi hazaviheti-e a munkatársnőjét munka után, ha már úgyis útba esik, nos ott meg mindenki egyből szakítást, válást, féltékenykedést emlegetett.
Ennyit erről az oldalról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!