Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy béküljek meg magammal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy béküljek meg magammal egy ilyen után?

Figyelt kérdés

Van egy munkatársam, akivel már az elején elég egy hullámhosszon voltunk. Nagyon jó hangulatban tudunk együtt dolgozni, örültem ha közös projektünk volt, mert jól is haladtunk emellé.

Aztán ahogy lenni szokott ugye. Elkezdődtek a disznó viccek, már már eléggé felkeltette az érdeklődésemet, de totál nem akartam semmit még ami 'olyan'. Ő 16 évvel idősebb férfi, teljesen más az értékrendünk is.

Majd lett egy kisebb baráti találkozó, ott volt még pár kolléga is. Eléggé leitta magát ami engem már kiábrándított, viszont amikor ketten maradtunk, fogta a fejem és megcsókolt... Teljesen lefagytam majd letoltam magamról és eljöttem. Nagyon megijesztett, még így is hogy már kezdtek érzéseim lenni felé.

Majd később közölte az ő nézőpontját is, tehát hogy "d*gna, te talán még komolyabb is lehet", aztán hogy milyen vékony vagyok, szinte már túlságosan. Nyilván a teltebbek jönnek be a többségnek, de ezzel még szúrt belém egyet. Aztán oké, megérti hogy félénk vagyok, de ez zavarja is, tehát itt ennyiben ki is fulladt az egész, nem beszélünk.

Nem akarok nyavajogni de úgy össze vagyok törve mint még soha...

Azóta undorodok magamtól, ma együtt kellett lenni egy meeting-en vele, de szabályosan rosszul lettem hogy ott van.

Nyilván én is hibás vagyok tudom, mert belementem a durvább viccelődésekbe, de sosem utaltam konkrétan arra hogy meg akarom húzatni magam vele. Nyitottam volna arra hogy jobban megismerjük egymást, de nem így.

2023. szept. 22. 20:00
 1/7 anonim ***** válasza:
78%

Alapvetően azt már felismerted, hogy lehet, hogy te is hibás vagy, de..

Nem magadat kell bántanod azért, mert valaki illetlen módon közeledett feléd, még a félreérthető jelek ellenére sem.

Az, hogy valakivel szimpatizálunk még nem jelenti azt, hogy az adott illető bármit megtehet. Ő hibázott nagyobbat, végülis elszúrt egy esélyt egy esetleges komolyabb dologra.

Szóval csak lépj tovább. Vigasztaljon az, hogy a csávó valószínűleg egy tapló, mert értelmes férfi ilyet még ittasan sem csinál. Ezáltal túl sokat nem veszítettél.

2023. szept. 22. 20:06
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom. Szörnyű lehet, kitartást. Jó tanáccsal nem tudok szolgálni. ❤️🫶
2023. szept. 22. 20:06
 3/7 anonim ***** válasza:
83%

Távolságtartás, levegőnek nézés, munkára koncentrálás segít.

Ha - főleg mások előtt- rákezd akár a disznó viccekre, akár fogdosásra, bizalmaskodásra, akkor csak ennyit mondanék jó hangosan, hogy legalább az a kör hallja, aki tanúja lehetett a fentieknek:

“Ide figyelj X- ez egy munkahely, engem zavar ez a stílus, kérlek állíts magadon és hagyd abba a … (konkrét tett említése, ami zavar pl szexista megjegyzés). Első és utolsó figyelmeztetésem volt ez, nekem ez kiábrándító, zavaró, feltart a munkában és nincs jó hatással a csoportmunkára sem. Kérlek fejezd be. Többször nem kérem és legközelebb nem neked fogom ezt jelezni. Köszönöm, dolgozhatunk akkor tovább?”

Nagyon húzd meg a határaidat, ez egy bunkó és gondolom a munkád, megélhetésed többet ér mint egy ilyen…

2023. szept. 22. 20:11
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Húzd meg egyértelműen a határidőt és utasítás el. Ha csak hallgatsz,azt beleegyezésnek fogja venni és nem száll le rólad.
2023. szept. 22. 20:49
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

"Vigasztaljon az, hogy a csávó valószínűleg egy tapló, mert értelmes férfi ilyet még ittasan sem csinál. Ezáltal túl sokat nem veszítettél."

Ezt, így.

Most csalódott vagy magadban, amiért vonzódtál hozzá, és valami szépbe élted bele magad, miközben ő aligha vett emberszámba, csak úgy gondolt rád, hogy "elég gebe, de azért bsznám". A rusnya nagy ocsmány valóság kijózanító pofonként csattant az arcodba a bulin. Le is vagy sokkolva, szégyelled is magad, úgy érzed magad, mint egy hülye, naiv, megalázott kislány.

De nincs veled semmi baj. Jó, van benned egy húszévesen szerintem teljesen normális szintű naivitás, de ez nem baj. Még mindig nem te voltál az undorító, ocsmány paraszt a történetben. Fogadd el magad, az érzéseidet. Mind így tanultunk. Ezentúl, ha valaki disznóviccekkel közeledik, meg fog szólalni benned a vészcsengő, hogy itt ne remélj semmi szépet, ez is csak nagyon kúrni akar. Nehéz erre átállni a kamaszkor után, mikor a bénázós vonzalomkifejezésnek még egyezményesen elfogadott része a szexuális töltetű viccelődés. Azon a bulin, ifjú hölgy, azt tanultad, hogy tiszteld magad jobban. Ne szégyelld, tiszteld. És ezután az eset után nem sértődött leszel, vagy sebzett, vagy húzod fel az orrod, hanem semlegesen, egészséges távolságtartással teszed félre a túl közeli viszonyt, ami nem tetszik, és nem kell.

2023. szept. 22. 21:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Hopp, nem tudom, honnan szedtem, hogy 20 éves vagy...bocsánat, biztos egy másik kérdésből maradt a fejemben. De gondolom, azért kora huszonéves lehetsz.
2023. szept. 22. 21:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Ahogy 3 írja. Tanuld be azt a választ, vészhelyzetben felmondod!
2023. szept. 22. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!