Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok volt már olyan pasitok aki nagyon helyes volt?
Volt, van.
Az előnye az, hogy nekem is tetszik, nem kell erőltetni a vonzalmat.
Hátránya? Nincs.
Teljesen mindegy, hogy néz ki, ha félre akar menni, akkor félre fog, nem ezen múlik.
Ha jobban belegondolok, engem büszkévé tenne inkább. Felesleges aggódni ilyenek miatt szerintem.
A hűség úgyis rajta múlik.
Nekem nem kéne egy olyan kis selejt, aki azért nem csal meg, mert minden valamire való nő húzza rá a száját.
Volt több is, de olyan is aki így utólag vissza gondolva egy erős átlagos volt és mind a két típust mindig megkörnyékezték a nők, szóval innentől már embere válogatja, ki hogyan él vissza ezzel.
Súgok: a helyesség nem egyenesen aranyos a hűtlenséggel.
Igen és ezt az előbb le is írtam valahova, jött is a privát üzenet, hogy mi a fa.szért jöttem össze vele, hát így jár az aki jó palival jön össze (mert azt is leírtam, hogy megcsalt).
Előny: Jó rá nézni, jó vele kicsit menőzni. Anyámnak végre tetszett valamelyik palim.
Hátrány: Megcsalt engem, mindenkinek bejön, ő is kelleti magát a nőknek. Amikor szakításon gondolkoztam mielőtt kiderült a megcsalás, akkor bennem volt, hogy dehát ilyen jó palim nem lesz még egy. Ja és senki nem értette (akik nem tudtak a megcsalásról), hogy miért dobom, hiszen olyan jóképű.
A férjem mostanra érett be,nem csak nők,de néha még férfiak
is be szólnak neki,főleg külföldiek. :-DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!