Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha meghivtok valakit magatokhoz milyen zenét tesztek be?
Figyelt kérdés
Linkeljetek is2023. szept. 20. 21:01
3/15 anonim válasza:
Semmilyet, ha házibuli van, akkor teszek be zenét, de amúgy egyedül szeretek zenét hallgatni.
5/15 anonim válasza:
Bohemian rhapsody vagy west coast hiphop rap (dr dre 50 cent snoop dog stb)
7/15 anonim válasza:
Mindegy, csak a shufflet be ne nyomjátok, vagy a mood-ot, mint én tettem elvált anyukaként az új lovagommal :D Én úgy jártam hogy nagyon jól ment minden, Prince és a Get off meg a Sexy Motherfucker, és Lenny Kravitz Believe in me már egészen hangulatba hozott minket de aztán elindult a Thomas a gőzmozdony zenéje. Volt röhögés de végülis összejött a dolog, azóta házasok is vagyunk és babánk is született :D
8/15 anonim válasza:
"Lenny Kravitz Believe in me" 👍
& Lenny Kravitz - Again számomra.
9/15 A kérdező kommentje:
7. 😅 Thomas a gőzmozdony nagyon nagy!
+1 lennynek belive in me 👍 +
i belong to you is nagy kedvenc
2023. szept. 20. 21:50
10/15 anonim válasza:
Powerwolf - Resurrection by erection
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!