Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az, mikor egy nő körül vibrál a levegő?
Figyelt kérdés
Hogy írnátok körbe ezt a jelenséget és mitől van?2023. szept. 20. 20:48
1/7 anonim válasza:
Nem úgy akartad írni, hogy két ember között inkább?
2/7 anonim válasza:
Nekem mondták már többen is, hogy nagyon erős szexuális kisugárzásom van. Csinosan öltözködöm (de nem ribisen, fiatal anyuka vagyok), a viselkedésem nem kihívó, mégis megkapom a fentebb említett megjegyzést 😀
És ez vagy van, vagy nincs.
3/7 A kérdező kommentje:
1, nem. Pont arra vagyok kíváncsi, hogy ha nem konkrét személy felé irányul ez, akkor is látszik/érezhető.
2023. szept. 20. 20:57
4/7 anonim válasza:
Hát emlékszem, anyám körül vibrált rendesen amikor mérges volt 😂
5/7 anonim válasza:
#3: szerintem ott kellene erről érdeklődnöd, ahol ezzel a kifejezéssel (az általad írott formában) találkoztál.
6/7 anonim válasza:
Hát irl azt, hogy jó kisugárzása van.
Tiktokon azt, hogy rommá van filterezve a videó.
7/7 anonim válasza:
Olyan mint amikor egy férfi körül. Vagy idegbeteg, vagy fel van pörögve, vagy rád akar mászni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!