Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fogyás helyett inkább addig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogyás helyett inkább addig ostromlom a szívem választottját ameddig meg nem hódítom mi ezzel a baj?

Figyelt kérdés
Nem érdekel már az, hogy jól nézzek ki. Utálok sportolni, elegem van a jól öltözködésből és nem érdekel, hogy ki a szintem. Férfi vagyok ezért küzdeni fogok. Ignorálni fogom a visszautasításokat és tovább fogok próbálkozni. Régebben is ezt csinálták a férfiak nem visszavonulót fújtak, hanem próbálták meghódítani a másikat. Nem voltak ilyen hülye szabályok, hogy "a nem az nemet jelent" és "keress a szinteden", ha egy nő nemet mondott abból igen is lehetett. Túl sok időt töltöttem megfeleléssel, túl sokat szenvedtem a teremben nem folytatom tovább, hanem inkább hódítok! Aki van olyan hülye, hogy valaki zaklatásért feljelent, remélem kinevetik a rendőrök. Mert ez a feljelentés is egy fenyegetés a nőktől egy erőfitogtatás. Sose zaklattam és nem is fogok, ha tovább próbálkozom erőszakmentesen miért lenne zaklatás?
2023. szept. 20. 09:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

"Régebben is ezt csinálták a férfiak"

Nem.

Akiknek több jutott két agysejtnél, azok régen sem zaklatással akarták elérni, hogy olyan barátnőjük legyen, aki egyébként a háta közepére sem kívánja a pasast. Hanem már akkor is felfogták, hogy egy jól működő párkapcsolat két fél közös akaratán alapul.

2023. szept. 20. 11:46
 12/14 anonim ***** válasza:
Idióta! Tudod ilyen szinten fel tudja forgatni egy ember életét egy ilyen zaklató barom? Nekem négy évvel ezelőtt kellett elköltöznöm kb. a semmi közepére egy ilyen miatt, és még mindig nem rendeződött vissza az életem, egy csomó dolog nem is fog soha, lelkileg fogalmam sincs mikor fogom tudni feldolgozni teljesen. Ráadásul jelenleg is szabadon mászkál.
2023. szept. 20. 11:58
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Szóval igénytelen vagy a testsúlyodra és az öltözködésedre nézve egyaránt, de kitartóan nyomulni akarsz, főleg olyanra aki nem a te szinted.

Ennek aztán csodálatos vége lesz!

2023. szept. 20. 13:24
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
A párkapcsolat mégis mi, ha nem a másik magánélete :'D Ha egyszer bepróbálkozol, az nem zaklatás. Ha többszöri, egyértelmű elutasításra sem hagyod abba, az viszont az. Ha nem érted a különbséget, javaslok egy délutáni kisegítő csoporthoz való csatlakozást.
2023. szept. 20. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!