Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális hogy ennyire ideges...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy ennyire ideges lett mikor rákérdeztem az exre?

Figyelt kérdés

Volt valami ami eszembejutott és megkérdeztem, de az volt bnőjével és a közte lévő dologgal volt kapcsolatos. Tudok ironikus lenni, meg tudok rossz szándékkal kérdezni, de ezt most halál nyugodtan és normálisan kérdeztem meg. Erre meg tök ideges lett.

Igaz hogy elég kényes történet az övék, de normális ha így reagál?

Mi 7 éve vagyunk együtt, vele kb 8,5-10 éve voltak. Tehát azt se lehet hogy kevés idő telt el.

2023. szept. 19. 19:58
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem azért bosszantja pont ez az ex, mert úgy gondolja, hogy NEKED ha nem is tudatosan, de lelkiismeret-furdalásod van miatta. A megnyilvánulásaid felé ebből fakadnak, aminek ugyan nincs köze sem a testi vonzalomhoz, sem a ragaszkodáshoz, de gyengébb pillanataiban az ember mindig olyanokra gondol vissza, akikben egész biztos, hogy szerették vagy szeretik.

És ez azért elég tudna lenni ahhoz is, hogy újra kezdjék, még akkor is, ha pillanatnyilag úgy érzi, hogy erre nincs esély vagy ezt nem akarja.

2023. szept. 19. 20:05
 2/5 A kérdező kommentje:
Nagy fájdalmat okozott neki. Bár tény hogy mondott régen olyat ami szívem ütött. De azért már jó sok éve volt ahhoz hogy túl lépjen
2023. szept. 19. 20:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem még egy kicsit se.
2023. szept. 19. 20:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem pedig ha korábbi 10 ezzel kapcsolatos kérdésből 8 cinikus és szarkazmussal telt kérdés volt akkor joggal feltétezhette hogy ez is az lesz. Így jogos az idegesség.
2023. szept. 19. 20:33
 5/5 A kérdező kommentje:
Még az elején volt hogy sokat csesztettem de az már nagyon rég volt. Akkor mondta hogy igen vele jobb volt. Nem volt vita... ez nekem még mindig rosszul esik. De már évek óta nem problémáztam rajta. Most sem. Nem is az ex volt a fő kérdés lényege
2023. szept. 19. 20:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!