Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért zavar ez engem ennyire?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavar ez engem ennyire?

Figyelt kérdés

Üdv. Szakítottunk a párommal 3 hónapja. Eközben ő beleugrott egy kapcsolatba búfelejtőnek amit egyébként megbánt és nagyon hamar végett vetett neki.

Mindketten érezzük, hogy a mi kapcsolatunkba több is lehetne sokkal, csak voltak egyénileg megoldandó problémáink, ezt nem részletezném mert nagyon hosszú lenne.

Elkezdtünk nagyon óvatosan egymás felé közeledni, és megbeszéltük, hogy idővel találkozhatunk újra, és ismerkedhetünk, még ha ez kicsit furán hangzik is. Tényleg nagyon óvatos a dolog, megadjuk a teret egymásnak.

Viszont ha belegondolok, hogy szexelt azzal a pasassal, és elképzelem ahogy élvezi, valahogy rosszul leszek ettől a gondolattól, egy másik felem viszont tudja, ezzel nem kéne foglalkozzak. Tudnátok erre valamit mondani, ami kizökkent, mert nem szeretném, ha ez az apróság gördítene akadályt elém. Köszönöm.

2023. szept. 19. 14:57
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Biztos vagyok benne, ha ugyan abba a hibába eseik, örökre megszakítom vele a kapcsolatot, és nem sértődöttségből, hanem amiatt, amit írtál.
2023. szept. 19. 15:38
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Ja,aztán majd egy életre bánhatod,milyen hülye voltál.. :-D

De rajta,mindenki maga dönt.

2023. szept. 19. 15:41
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Te tudod, te döntésed. Csak itt az is baj, hogy hiába nem csinálna olyasmit te akkor se fogsz benne megbízni. Hiába írják hogy nem csalt meg hiszen nem voltatok együtt de akkor is hűtlen volt hozzád lelkiekben, érzelmi síkon! Nem hiába írtál ki kérdést, benned van és benned is lesz, lehet te fogod belekergetni úgymond más karjaiba az "alaptalan" bizalomhiányával. Nyugodtan próbáld meg, de nem fog működni. A tudatalattidat nem tudod becsapni, egyszer csak ki fog belőled minden törni, mint az a híres bableves fut ki a fazékból.
2023. szept. 19. 15:46
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, nekem volt ilyenben részem. Újrakezdés szakítás után több hónappal, mert egyikőnk sem tudta elfelejteni. Nem működött. Ugyanazok a problémák jöttek elő, plusz még a bizalmatlanság is.
2023. szept. 19. 15:52
 15/20 A kérdező kommentje:
Lehet nektek van igazatok.
2023. szept. 19. 15:53
 16/20 anonim ***** válasza:

Lehet igazunk 90%- ban. Annak, hogy vege lett oka volt és még rá is tett pár lapáttal. Mit lehet ezen helyrehozni?

Egyénileg megoldható problémákat miért nem oldottátok meg a kapcsolat alatt? Tudod hol van a kutya elásva most úgy őszintén? Mindketten kapcsolatfüggők vagytok és ragaszkodtok a múlt szép emlékeihez. Ő még súlyosabb eset, mert jóformán rögtön nemcsak mással lefeküdt egyszer, hanem többször és kihasználta. Mit akarsz te ilyen lánytól? ^^

2023. szept. 19. 16:01
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Amikor szakítottunk a szerelemmel egy évig rá se néztem a pasikra, nemhogy egyből széttegyem valamelyikének.
2023. szept. 19. 16:06
 18/20 anonim ***** válasza:

Ez nem apróság hidd el, benne vagyok pont.

A párod nem tud benne segíteni, csak annyit tudott tenni hogy elmesélte és megbánta.

A "munka" nagy része rád hárul hogy mit kezdesz ezzel az érzéssel és feldolgozod magadban vagy sem.

Ha nem tudod elengedni egy bizonyos rövid időn belül,ne húzd a saját időd, értelmetlen.

Ha csak mostanában tudtad ezt meg adj még időt magadnak.

Szakítás után én nem tudtam senki másra nézni sem,a párom 3 napra rá már mással volt, bár nekik nem lett kapcsolat és szex.

2023. szept. 19. 16:58
 19/20 anonim ***** válasza:

Egyébként engem nem zavart, hogy a pasimnak volt közben más, amíg nem voltunk együtt. Mondjuk a sztoriban én vagyok a nő.

14-es voltam.

2023. szept. 19. 17:00
 20/20 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kapcsolatfüggő, mivel évekig senkim se volt, jelenleg is egyedül élek és szeretem. Egyszerűen csak ebben látam valamit, de lehet igazatok van, odaképzelem.
2023. szept. 19. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!