Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Van különbség külsőre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Van különbség külsőre aközött a nő között akitől csak szexet akartok és aközött akivel össze is jönnétek?

Figyelt kérdés

Nyilván nem azokra a pasikra vonatkozik a kérdés akinek "mindegy csak lyuk legyen".

Akivel többet is el tudnátok képzelni az a nő jobban tetszik külsőre? Vagy nem feltétlen/nem csak ettől függ?

(Nyilván a belső is szerepet jatszik, de az egyértelmű)

2023. szept. 19. 10:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
94%
Belsőleg van nagy különbség köztük.
2023. szept. 23. 08:32
 12/20 Senior Séf ***** válasza:
68%
Ki kell ábrándítsalak, kérdező. Mi, férfiak, az első ejakulációig minden nőtől csak szexet akarunk. Csak később derül ki, hogy az élet egyéb területén egyáltalán mi az, amit adni tud az ominózus nőszemély.
2023. szept. 23. 17:57
 13/20 NTBS ***** válasza:
Természetesen van.
2023. okt. 1. 16:55
 14/20 A kérdező kommentje:
#13 miben? Kifejtenéd?
2023. okt. 1. 21:06
 15/20 Senior Séf ***** válasza:
90%
Kifejtem én neked. Szeretőnek a legszebb nőt választjuk, feleségnek meg azt, aki a legszebbé teszi az életünket.
2023. okt. 2. 08:14
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
Nincs különbség mert nincs olyan hogy csak szexre. Viszont ha nem jó a szex, akkor nem kell barátnőnek. Persze vannak olyanok akik a hozományér vállalják be a kapcsolatot, van 2 nő egyik szép jó fej de csórócska kidobják hamar, jön a kövi lakás ház kapcsolati háló üzlet, vele jöhet a kapcsolat vagy az esküvő. Még az is siettetheti a dolgot ha közben ehhez a nőhöz még konkurencia is akad, akkor rekordgyorsaságú eljegyzés.
2023. okt. 2. 08:33
 17/20 anonim ***** válasza:
65%

Nekem volt olyan, hogy nagyon szép nővel randiztam, de az összes randin az volt az érzésem, hogy csak szexelnék vele. Nem is lett belőle semmi sem.

Volt aki meg külsőre nem volt olyan szép, de nagyon jó kisugárzása volt.

Vele csak szexkapcsolat volt. Tőle sem akartam többet.

Szóval így egyértelműen nem lehet kijelenteni, hogy csak a külső számítana. De amúgy van benne valami, hogyha szexkapcsolatot keresek, akkor nem feltétlen a szebb nőkkel találkozom csak. És ami még fontos, egyszerre csak eggyel kezdek.

A férfiak többségének számít a külső. Persze találkoztam olyan nővel is, aki saját magát egyáltalán nem tartotta szépnek, pedig az (8as csaj). De nála más gondok vannak, olyan, hogy kb a 10-es pasik kellenének neki, de azokhoz meg nem tartja magát elég jónak.

44F

2023. okt. 2. 08:51
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
Szexre is kapcsolatra is csak az aki külsőre tetszik. Na nem tökéletesre, abból is jutott már alkalom. Kevés nő szereti magát álomnőnek érezni, abból általában nem lesz hosszú kapcsolat.
2023. okt. 2. 23:10
 19/20 anonim ***** válasza:
25%

hát bnő általában nem a jó mellű, kerek seggű huncut cicákból lesz.

az olyan nők általában csak kiélik magukat 1-1 emberrel. de túl nagy az elvárásuk és nekik se felel meg amit kapnának meg annak se akinek adnia kéne.

2023. okt. 2. 23:14
 20/20 anonim ***** válasza:

Csak szexnél fontosabb a kinézet, úgy pár zavaró lelki furcsaságon még hajlandó vagyok túllépni. Akinél egyre inkább azt érzem, hogy kapcsolat is lehet, ott ezek a furcsaságok nincsenek.

Furcsaságok alatt olyanokat értek mint az alacsony önértékelés, gyanakvó magatartás, füllentések, érzelmi zsarolás.

Persze van az a szint, mikor valakivel még egy járművel utazni se lenne kedvem, hiába tetszik akármennyire.

2023. okt. 14. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!