Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13éves vagyok. Még nem csókoloztam és nagyon félek, h valamit elrontok vagy valami. Ez nagyon ciki?
Ne aggódj, minden menni fog! Minél jobban görcsölsz, annál rosszabb lesz, mert akk nem tudsz ellazulni és akk nem biztos h élvezhető lesz! Ne szorítsd össze a szádat, de azért ne is nyisd akkorára h kifolyjon belőle az összes nyálad :D Ja és arról nem írtál, hogy akivel csókolózni akarsz, ő csinálta-e már? Mert ha igen, akk majd ő megtanít, ha pedig nem, akk együtt belejöttök, hidd el ;) Valahogy mindenki elkezdi, és több milliárdan csinálják az egész világon, gondolod, hogy pont neked nem sikerülne? Mindenkinek összejön, de tudod, gyakorlat teszi a mestert ;)
Sok sikert hozzá, és csak nyugisan :)
Igen. Barátom csókolózott már.
Köszönöm mind a 3 választ. Őszintén a 2. választól mintha kicsit több lenne most az önbizalmam..:) De a másik kettő is nagyon jól esett és köszönöm szépen . :) ♥
Figyelj ezen az oldalon van pár tipp a CSÓKTAN(+12) menüpont alatt.
Ja és az én honlapom!
www.pety.lapunk.hu
Én lassan 16 leszek csókolóztam már rengetegszer de ha új kapcsolatba kerülök úgy félek mint ha még sosem tettem volna:D
Ne félj nem lesz semmi gond és bátor dolog h 13 évesen meg mered tenni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!