Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért játszik velem?
Márciusban megismertem valakit, frissen szakítottak a 13 évig tartó kapcsolatával. Nagyon sokszor találkoztunk, jól elvoltunk. Majd egyszercsak eltűnt... megbeszéltük hogy időre van szüksége stb. Én egyetértettem vele hogy felkell azt dolgoznia és meggyászolni nem beleugrani hirtelen valamibe. Viszont szinte folyamatosan kontaktban voltunk egymással az hogy 1 hétig ne beszéljünk olyan nem volt. Pár hete megint elkezdődött, viszont pár napja már nem találkoztunk és nem beszéltünk annyit mint előtte. Ma kaptam egy üzenetet tőle idézem: Szia.gondolom észrevetted te is hogy pár napja megint nem úgy viszonyulunk egymáshoz mint ezelőtt egy hete.Nem akarom hogy az legyen mint marciusba ezért nekem kell még egy kis idő hogy rendbe szedjem magam és ezt csak is egyedül tudom és szeretnem.vigyázz magadra és ha barmi van nyugodtan írj .Ne haragudj…Szia❤️❤️
Én nem válaszoltam még erre, mert igazából mégis mit írjak?? Köszönjem meg hogy másodjára is "leráz"? Vagy kívánjak sok sikert az élethez...jobb az ha semmi.
31N 34 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!