Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Helyes srác vagyok de nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helyes srác vagyok de nem tudom mi van, szerintetek?

Figyelt kérdés
nem vagyok beképzelt :) előre leszögezem! sőt szerény vagyok.. mindenkivel rendes, de vannak szituációk amiket nem értek.. van amikor tetszem nagyon szép lányoknak és ezt jelzik is felém, rám rám pillantanak szemeznek velem, aztán vagy pár hónapig senki rám se néz az utcán mintha levegő lennék... és nem merek oda menni basszus mert olyan mintha lese szarnák a fejem, hisz csak akkor figyelnek fel rám a csajok ha tetszem nekik nem? és ilyen szinte alig van sőt... mostanában mindenki át néz rajtam :((( miért lehet ez?
2010. okt. 17. 15:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Talán mert nem vagy annyira helyes, mint amilyennek gondolod magad, hanem átlagos. Valakinek bejössz, valakinek nem.
2010. okt. 17. 15:11
 2/6 A kérdező kommentje:
igazad lehet :)
2010. okt. 17. 15:12
 3/6 anonim ***** válasza:
felnek toled.... ha tul helyes vagy .
2010. okt. 17. 15:39
 4/6 anonim válasza:
vagy mivel megtették az első lépést, reagálnod kéne, de mivel nem teszed, ők sem vesztegetik az idejüket.
2010. okt. 17. 22:33
 5/6 anonim ***** válasza:
tul jo vagy nekik!!
2010. okt. 19. 21:52
 6/6 anonim ***** válasza:

Attól hogy helyes vagy amit nem cáfolok nem egyenlő azzal hogy a nők omlani fognak utánad. Ha nincs kisugárzásod akkor lehetsz bármilyen helyes lesem fogják ... érted.

De ha van kisugárzásod ha nincs ha egy nő szemez veled te is szemezel vele nézitek egymást miből gondolod hogy oda fog menni az a nő hozzád? Ritka az olyan ilyen nő...illetve ha véletlenül ilyesfajta nővel hozna szembe a sors keresztben kasul falna fel téged...főként azért mert neked kellene kezdeményezni...

A nők 85%-a az alfahímeket keresik ami egyenlő azzal hogy nagyon nem félénkek.

Igaz ezeket az alfahímeket már nem tudják elképzelni apukának de pl gyereket csak alfahímektől akarnának :)

2010. okt. 19. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!