Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, honnan jöttök rá, ha bejöttök egy munkatársnőtöknek élőbeni viselkedéséből, s honnan az online viselkedéséből felétek?
Figyelt kérdés
Mit csinál a nő online, ha bejössz neki? Likeol vagy rád is ír, bármi egyéb? Mit csinál a nő a munkahelyen?2023. szept. 16. 14:06
1/4 anonim válasza:
Élőben ez egyszerű, látod ahogy rád néz, mosolyog, keresi a társaságod stb.
Online már nehezebb. Talán nincs is biztosra vehető jel szerintem, mondjuk ha ír hogy találkozzatok akkor igen.
2/4 anonim válasza:
kb wc-re se tudok menni nélküle, mindig ott lebzsel a közelemben.
3/4 anonim válasza:
2-es, és ez olyan rossz? Nem örülsz neki? :)
4/4 anonim válasza:
Mosoly, összeakad a tekintetünk, véletlenül többször összefutunk, mint indokolt... stb. Viszont ez csak szimpátia, és nekem kevés. Beszélgetnem kell vele, és jobban megismernem ahhoz, hogy lássam, hogy összeillünk-e. Ha nem illünk össze, akkor értelmetlen tovább folytatni ezt, szóval utána én távolságtartóbb vagyok. Szerintem így korrekt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!