Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Undorodnátok a szexpartneretektől, ha körömgombája lenne?
Figyelt kérdés
Ugyebár nem 1-2 hét alatt kezelhető gond, most akkor fél évig ne legyen szex, vagy legyen vége abszolút, vagy belefér, csak mondjuk ne sétáljon nálatok mezítláb meg ne zuhanyozzon ott?2023. szept. 15. 15:48
1/17 anonim válasza:
😱😱😱
Szerintem bevezetnénk a "Clothed" szexet.
2/17 anonim válasza:
Neked sem volt még sportoló, pláne úszó csajod.
3/17 anonim válasza:
Akivel szexelek az a párom. Normális helyeken ez így megy. Az is teljesen normális, hogy hetekig nincs szex. Csak ezen az oldalon vannak ilyen hülyeségek, hogy ők napi 4x dugnak.
4/17 anonim válasza:
FIGYU!
Nagy titkot mondok!
SOK nőnek van. És nem mondják el. Tudod...KÖRÖMLAKK. >:)
5/17 anonim válasza:
Akkor még szerencse, hogy rágom a körmöm:D (mármint a kezemről:D:D:D)
Mondjuk akár lerághatnám a lábamról is, de szerintem nem érek el odáig, de majd megnézem:D
Igen, a körömlakkot használó nőknél valóban tipikus a gomba.
6/17 anonim válasza:
#2 az úszók nem csak a körömgombára hajlamosak.
7/17 anonim válasza:
Jaj, de udvariatlan vagyok, lehagytam a megszólítást: Kedves Kérdező:D
8/17 anonim válasza:
De nem ám 6-os:)Hanem még a hüvelygombára is, a klóros víz miatt.
Most, hogy mindenki elment, beszéljünk kicsit a hüvelygombáról. Sajnos a prostituáltak körében is gyakori, de ahogy én tudom, ott még gyakoribb pl. a HPV. Amit a férfiak teljesen tünetmentesen hordoznak, a nőket pedig megfertőzik. Óvszerrel is. mert a szájban is megtapad
9/17 anonim válasza:
En sokaig szexeltem hasonlo novel, sajnos tenyleg szinte egy ev volt mig kikezelte. Kulonosebben nem vedekeztunk, en is nyomattam a gombairtot o is. Szerencse nem vagyok labfetises, tenyleg rohadt a laba amikor orvoshoz ment. De a szex jo volt, jol pippantott, az nekem boven eleg volt
10/17 anonim válasza:
Gondolom meg akart felelni Neked. Ha nem csinálja meg az lett volna probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!