Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Undorodnátok a szexpartneretek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Undorodnátok a szexpartneretektől, ha körömgombája lenne?

Figyelt kérdés
Ugyebár nem 1-2 hét alatt kezelhető gond, most akkor fél évig ne legyen szex, vagy legyen vége abszolút, vagy belefér, csak mondjuk ne sétáljon nálatok mezítláb meg ne zuhanyozzon ott?

2023. szept. 15. 15:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
57%

😱😱😱

Szerintem bevezetnénk a "Clothed" szexet.

2023. szept. 15. 17:27
 2/17 anonim ***** válasza:
37%
Neked sem volt még sportoló, pláne úszó csajod.
2023. szept. 15. 17:36
 3/17 anonim ***** válasza:
30%
Akivel szexelek az a párom. Normális helyeken ez így megy. Az is teljesen normális, hogy hetekig nincs szex. Csak ezen az oldalon vannak ilyen hülyeségek, hogy ők napi 4x dugnak.
2023. szept. 15. 17:49
 4/17 anonim ***** válasza:
25%

FIGYU!

Nagy titkot mondok!

SOK nőnek van. És nem mondják el. Tudod...KÖRÖMLAKK. >:)

2023. szept. 15. 17:53
 5/17 anonim ***** válasza:
16%

Akkor még szerencse, hogy rágom a körmöm:D (mármint a kezemről:D:D:D)

Mondjuk akár lerághatnám a lábamról is, de szerintem nem érek el odáig, de majd megnézem:D

Igen, a körömlakkot használó nőknél valóban tipikus a gomba.

2023. szept. 15. 18:05
 6/17 anonim ***** válasza:
0%
#2 az úszók nem csak a körömgombára hajlamosak.
2023. szept. 15. 18:09
 7/17 anonim ***** válasza:
8%
Jaj, de udvariatlan vagyok, lehagytam a megszólítást: Kedves Kérdező:D
2023. szept. 15. 18:13
 8/17 anonim ***** válasza:
26%

De nem ám 6-os:)Hanem még a hüvelygombára is, a klóros víz miatt.

Most, hogy mindenki elment, beszéljünk kicsit a hüvelygombáról. Sajnos a prostituáltak körében is gyakori, de ahogy én tudom, ott még gyakoribb pl. a HPV. Amit a férfiak teljesen tünetmentesen hordoznak, a nőket pedig megfertőzik. Óvszerrel is. mert a szájban is megtapad

2023. szept. 15. 18:18
 9/17 anonim ***** válasza:
17%
En sokaig szexeltem hasonlo novel, sajnos tenyleg szinte egy ev volt mig kikezelte. Kulonosebben nem vedekeztunk, en is nyomattam a gombairtot o is. Szerencse nem vagyok labfetises, tenyleg rohadt a laba amikor orvoshoz ment. De a szex jo volt, jol pippantott, az nekem boven eleg volt
2023. szept. 15. 18:32
 10/17 anonim ***** válasza:
27%
Gondolom meg akart felelni Neked. Ha nem csinálja meg az lett volna probléma.
2023. szept. 15. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!