Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinál ilyet ez a lány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinál ilyet ez a lány?

Figyelt kérdés
Állítása szerint nem akar tőlem semmit, viszont minden nőt eltávolít a közelemből,akivel csak ismerkedni próbálok,vagy pedig eléri, hogy barátnők legyenek,és egy társaságba kerüljünk. A közelemben folyton próbálja leminimalizàlni a kontaktot a barátjával, szinte menekül előle. Nem értem a viselkedését és ezeket a dolgait. Mi akar ez lenni?
2023. szept. 12. 14:53
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Hülye vagy fiam, ülj le egyes! 🙂

Szerintem üljetek le beszélgetni egymással. Szerintem azért van a barátjával, mert kényelmes, de közben meg téged szeret. Csak azt hiszi, hogy te nem szereted őt. Ezért inkább a barátod marad, mert végülis úgy is szeretheti egymást két ember. Az emberi hülyeség határtalan vazze

2023. szept. 17. 21:02
 22/25 A kérdező kommentje:
És ezt tetézi hogy hónapok óta nem állok vele szóba... Nagyon sokat próbálkozott de nem foglalkoztam vele. Ez valóban hülyeség
2023. szept. 17. 23:12
 23/25 anonim ***** válasza:
Hát akkor egyértelműen te vagy a balfácán
2023. szept. 18. 13:31
 24/25 A kérdező kommentje:
És a plusz poén hogy teljes szívemből szeretem....
2023. szept. 18. 18:25
 25/25 anonim ***** válasza:
Akkor ugasd már el neki baszki
2023. szept. 18. 22:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!