Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Probált a masszőr hozzám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Probált a masszőr hozzám közeledni??

Figyelt kérdés
Van egy női masszőr akihez járok masszázsra. Emlitettem neki hogy fáj a derekam. Erre megmasszirozta a fenekemet, csípőmet, derekamat. De elég alaposan. Eddig végig beszélgettünk de a csodálkozástol csendben maradtam. Volt másnak ilyen?? Vagy ilyen egy általános masszazs kezeles?

2023. szept. 11. 17:04
 1/10 anonim ***** válasza:
92%
Ez benne van. Ágyek kornyeket is masszirozzak sportoloknak..
2023. szept. 11. 17:07
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem, a munkáját végezte.
2023. szept. 11. 17:26
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez teljesen normális, nem próbálkozott be, csak a munkáját végezte. Nem csak ott kell megmasszírozni, ahol konkrétan fáj, hanem a környékét is, úgyhogy nincs abban semmi fura, hogy a fenekedet és a csípődet is belevette és nem csak a derekadat csinálta. Nyilván ha neked ez kellemetlen, akkor legközelebb meg lehet neki említeni, hogy ott inkább ne, de amúgy nincs ebben semmi.
2023. szept. 11. 17:41
 4/10 anonim ***** válasza:
55%
Menj vissza es ha lesz happy finish akkor tenyleg bejössz neki
2023. szept. 11. 17:43
 5/10 anonim ***** válasza:
90%
Hogyha fenékmasszázs alatt azt érted, hogy a keresztcsontnál és körülötte masszírozott és nem pedig belemarkolt többszörösen a farpofáidra és nyögdösött, akkor csak normális masszázs volt.
2023. szept. 11. 18:01
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem közeledett. Ott is vannak izmok amihez a feneken keresztul kell melyebben benyomnia. Teljesen atlagos masszazs volt derekfajasra
2023. szept. 11. 18:19
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ebbe semmi. Nekem is van mostanában olyan derékfájásom ami kisugárzik a farizomba. (Tudom h nem oké, majd megyek dokihoz:D)
2023. szept. 11. 18:35
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Jesszus! Milyen nem láttok jeleket!

Ez egy teljesen normális masszázs.

Mégis mit hittel? Ha fáj a derekad, akkor a vállad masszíroza?

2023. szept. 11. 20:35
 9/10 anonim ***** válasza:
82%

Tul sok poreszt nézel?

Tudod, hogy ez a munkája?

2023. szept. 11. 22:32
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha meg nem alaposan csinalna, nem lenne vendege…
2023. szept. 11. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!