Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Probált a masszőr hozzám közeledni??
Figyelt kérdés
Van egy női masszőr akihez járok masszázsra. Emlitettem neki hogy fáj a derekam. Erre megmasszirozta a fenekemet, csípőmet, derekamat. De elég alaposan. Eddig végig beszélgettünk de a csodálkozástol csendben maradtam. Volt másnak ilyen?? Vagy ilyen egy általános masszazs kezeles?2023. szept. 11. 17:04
1/10 anonim válasza:
Ez benne van. Ágyek kornyeket is masszirozzak sportoloknak..
3/10 anonim válasza:
Ez teljesen normális, nem próbálkozott be, csak a munkáját végezte. Nem csak ott kell megmasszírozni, ahol konkrétan fáj, hanem a környékét is, úgyhogy nincs abban semmi fura, hogy a fenekedet és a csípődet is belevette és nem csak a derekadat csinálta. Nyilván ha neked ez kellemetlen, akkor legközelebb meg lehet neki említeni, hogy ott inkább ne, de amúgy nincs ebben semmi.
4/10 anonim válasza:
Menj vissza es ha lesz happy finish akkor tenyleg bejössz neki
5/10 anonim válasza:
Hogyha fenékmasszázs alatt azt érted, hogy a keresztcsontnál és körülötte masszírozott és nem pedig belemarkolt többszörösen a farpofáidra és nyögdösött, akkor csak normális masszázs volt.
6/10 anonim válasza:
Nem közeledett. Ott is vannak izmok amihez a feneken keresztul kell melyebben benyomnia. Teljesen atlagos masszazs volt derekfajasra
7/10 anonim válasza:
Nincs ebbe semmi. Nekem is van mostanában olyan derékfájásom ami kisugárzik a farizomba. (Tudom h nem oké, majd megyek dokihoz:D)
8/10 anonim válasza:
Jesszus! Milyen nem láttok jeleket!
Ez egy teljesen normális masszázs.
Mégis mit hittel? Ha fáj a derekad, akkor a vállad masszíroza?
9/10 anonim válasza:
Tul sok poreszt nézel?
Tudod, hogy ez a munkája?
10/10 anonim válasza:
Ha meg nem alaposan csinalna, nem lenne vendege…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!