Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor szoktátok elkezdeni hanyagolni a másikat?
Bocsi ha picit megtévesztő lenne a kérdés.
A helyzet az, hogy beszélgettem egy lánnyal, aki én nem hiszem, hogy tőlem többet akarna, viszont sokan azt állítják, hogy a viselkedése alapján túl egyértelmű, hogy de.
Elkezdtünk tegnap beszélgetni neten de egy semleges válaszára már nem írtam semmit neki, mert nem akarom , hogy erőltetett legyen a beszélgetés, mert nem akarom hogy azt érezze, hogy teljesen ráakaszkodtam(Mert nincs is így, meg hát nyílván nem kell 0-24-ben beszélgetni). Szóval ezt most ennyiben hagytam, próbálom lazábbra fogni a dolgot. Viszont eddig mindig keresett a lány később és felmerült bennem, hogy mi van ha ő nem fog. És akkor most kanyarodnék rá a lényegre: Most az első ilyen eset után ha nem is írna és ti keresitek a másikat megint, akkor mennyi idő után mondjátok azt, hogy akkor ez ennyi volt?
"a viselkedése alapján túl egyértelmű, hogy de"
Hogy viselkedik? Csak írkáltok vagy találkoztok is?
Te mit szeretnél tőle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!