Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor szoktátok elkezdeni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor szoktátok elkezdeni hanyagolni a másikat?

Figyelt kérdés

Bocsi ha picit megtévesztő lenne a kérdés.

A helyzet az, hogy beszélgettem egy lánnyal, aki én nem hiszem, hogy tőlem többet akarna, viszont sokan azt állítják, hogy a viselkedése alapján túl egyértelmű, hogy de.

Elkezdtünk tegnap beszélgetni neten de egy semleges válaszára már nem írtam semmit neki, mert nem akarom , hogy erőltetett legyen a beszélgetés, mert nem akarom hogy azt érezze, hogy teljesen ráakaszkodtam(Mert nincs is így, meg hát nyílván nem kell 0-24-ben beszélgetni). Szóval ezt most ennyiben hagytam, próbálom lazábbra fogni a dolgot. Viszont eddig mindig keresett a lány később és felmerült bennem, hogy mi van ha ő nem fog. És akkor most kanyarodnék rá a lényegre: Most az első ilyen eset után ha nem is írna és ti keresitek a másikat megint, akkor mennyi idő után mondjátok azt, hogy akkor ez ennyi volt?

2023. szept. 10. 23:27
 1/5 anonim ***** válasza:
79%
Te, a nők szoktak ezeken ennyit agyalni. Ezt olvasni is gyötrelem volt.
2023. szept. 10. 23:54
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Pár napon belül jelentkezz. Szerintem max 3.
2023. szept. 11. 04:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Nos, nekem 5 hónapba telt, mire bele estem a páromba. Addig általában ő keresett engem. Utólag be is ismerte, hogy emiatt parázott. De mindig szívesen fogadtam, ha írt. Na most ez én vagyok, ez csak egy eshetőség. 25n
2023. szept. 11. 15:42
 4/5 anonim ***** válasza:

"a viselkedése alapján túl egyértelmű, hogy de"

Hogy viselkedik? Csak írkáltok vagy találkoztok is?

Te mit szeretnél tőle?

2023. szept. 11. 18:20
 5/5 A kérdező kommentje:
Én csak hosszabb távon vagyok benne a dologban, az egyéjszakásokat nem szeretem. Egyébként buliban találkoztunk, ott beszélgettünk, azóta csak messengeren beszélünk. A viselkedését illetően pedig szerintem azért gondolhatják a többiek, hogy bejövök neki, mert szinte mindig velem volt elfoglalva, és nagyon sokszor "cukkoltuk" egymást, a többiek szerint a csaj részéről egyértelmű flört volt, na meg a tekintetén látszódott (elvileg).
2023. szept. 11. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!