Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Letiltott, 2 nap mulva feloldo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Letiltott, 2 nap mulva feloldott es azzal indokolta, hogy nem szereti ha barki is le van neki tiltva. Vajon tenyleg emiatt oldott fel?

Figyelt kérdés

Veszekedtunk ugymond, letiltott de mondta is elotte hogy le fog mert ki van tolem idegileg, ido kell neki. Aztan 2 nap mulva feloldott es kuldott nekem egy lajk jelet..

Megkerdeztem hogy hogy feloldott, es azt mondta csak azert mert nem szereti ha barki is le van neki tiltva.

Szerintem ha emiatt oldott volna fel, nem irt volna nekem.

Szerintetek?

2023. szept. 8. 23:24
A kérdező szavazást indított:
Lehet hogy igazat mond
Hazudott es beszelni akar csak tul buszke hogy bevallja
4 szavazat
 1/1 anonim ***** válasza:
Lehet véletlen ment a lajk. Amúgy sztm ennek már annyi.
2023. szept. 9. 06:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!