Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha egyszerre 3 pasival kavarok?
Figyelt kérdés
Egyikkel sem találkozok rendszeresen csak olyan havonta-2 havonta.
Egyikünk sem akar kapcsolatot.
Lehet hogy gáz,de tetszik mind a 3 nem tudnék választani,főleg hogy semmi komoly.
2023. szept. 8. 22:51
11/18 anonim válasza:
Ha tudnak egymásról és se téged se őket nem zavarja akkor csináljátok. Aki meg itt "ribnckodik" az meg csak azért van ezen a véleményen mert nem velük dugsz. Vagy velük lehet nem is dug senki. :D
12/18 anonim válasza:
Igazából a legjobb megoldást választottad a férfitöbblet megoldására! Mindenkinek jutna punci, ha minden nõ igy gondolkodna.
(Irónia Off)
13/18 anonim válasza:
#12: Bár nagyon bírom a laza csajokat, mint a kérdező, de ezzel rosszat teszel a nálad félénkebb lányokkal. Te egymagad lekötsz három pasit, így két lánynak nem jut pasi miattad.
14/18 anonim válasza:
Dehogy köt le három pasit, azok is kefèlnek össze-vissza mindenkivel.
15/18 A kérdező kommentje:
Én nem kötök le senkit,tőlem aztán azzal vannak akivel akarnak.
2023. szept. 9. 10:19
16/18 anonim válasza:
Küldj már nekem 1-2 faszit, nekem is jó lenne.
17/18 anonim válasza:
Egy baj lehet majd esetleg ezzel: hogy nem tudod, ki a gyereked apja.
18/18 anonim válasza:
Szerintem nagyon szerencsés vagy, hogy három olyan férfit is sikerült találnod, aki tetszik és akikkel működik a kémia. Én egyet sem tudok. Sokan tetszenek, ezzel nincs gond, de ha csókra vagy szexre kerül a sor, kb. semmit nem érzek, nem tudnak megmozgatni. Utoljára 10 éve volt olyan, aki igen, meg tavaly egy, aki "majdnem", a többi csak semleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!