Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan, hogy valaki az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, hogy valaki az életben csak egyszer szerelmes?

Figyelt kérdés

A második kapcsolatomat tekintem első szerelemnek. Nagyon szerettem, hihetetlenül boldog voltam vele, viszont 2 és fél év után megcsalt. Azt hittem belebolondulok a hiányába, és egy kis részem akkor meghalt.

Azóta se találtam hozzá foghatót, senki nem tudta hozni azt a szintet. Sokáig voltam egyedül ezután, jártam 6 évig pszichológushoz.

Eltelt 13 év a szakítás óta, 11 éve nem hallottam semmit felőle. Ezidáig 3 kapcsolatom volt, számtalan randin voltam, sok embert ismertem meg, nagy ismerettségi körrel rendelkezek, de szerelmes lenni azóta se tudok. Ezért nem is vállalok gyereket, már lemondtam róla, pedig ez minden vágyam. A mostani páromat is szeretem, de nem szerelemmel.

2023. szept. 8. 18:32
 1/7 anonim ***** válasza:

Erről Ady Endre jutott eszembe. Neki is Léda volt a nagy szenvedélyes szerelme, Csinszka pedig a megnyugvás, szeretet.

Lehet hogy nem is kéne keresned. Ugyanolyan egyáltalán nem fogsz találni. Szerintem nincs kettő egyforma kapcsolat.

Viszont lehet hogy egyszercsak megint felbukkan egy nagy szerelem. Nem tudhatod. Hány éves vagy?

2023. szept. 8. 19:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Olyan is van, hogy egyszer sem.
2023. szept. 8. 20:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Én hasonlóan jártam mint te. Szerintem létezik ilyen
2023. szept. 8. 21:42
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is így jártam. Végül újra egymásra találtunk, mert mint kiderült, ő sem jutott túl rajtam.
2023. szept. 8. 22:41
 5/7 anonim ***** válasza:
1es, nekem meg Radnóti felesége jutott eszembe... Azt hiszem, 30eves sem volt, mikor megozvegyult, 101 evesen halt meg, és Radnóti halala után egyedül élt végig, férje emléket és hagyatékát ápolva.
2023. szept. 8. 22:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Bocsi az OFF-ert, de most hogy utanaolvastam Wikipédián, épp látom, hogy Gyarmati Fanni épp a mai napon született. És a pontosítás kedvéért: 32 évesen ozvegyult meg, Radnótit 14 évesen ismerte meg, szóval ő tényleg csak 1x volt szerelmes. Megélt korára és fiatal ozvegysegere való tekintettel ez egyszerűen megdöbbentő, keserédesen romantikus, vagy inkább tragikus.
2023. szept. 8. 23:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ritka, mert mindenkinél van jobb, ezért sem értem azokat, akik halálosan szerelmesek valakibe és akár az életüket is ledobnák valakiért. Én is voltam nagyon szerelmes, sajnos nem viszonozták, de azt hittem ilyen szerelmes sosem leszek már másba. Aztán idővel elmúlt az érzés és jött más, akibe beleszerettem, a szerelem mulandó.
2023. szept. 9. 10:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!