Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, volt már, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, volt már, hogy egy férfiban azt láttátok, hogy ő sokkal többre vihetné és elkapott a vágy, hogy ezt valahogy kihozzátok belőle?

Figyelt kérdés
És aztán mi lett? Kihoztad belőle?
2023. szept. 7. 20:18
 1/10 anonim ***** válasza:
0%

Szerelemnek hivjak

.

2023. szept. 7. 20:21
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan minek hoznám ki belőle, ha idegen? Barátnak esetleg tanácsot adok, de idegen nem érdekel.
2023. szept. 7. 20:21
 3/10 A kérdező kommentje:

1, miért gondolod?

2, mert biztosan tudod, hogy ki tudod belőle hozni és ezzel segítesz neki, hogy jobb legyen az élete. Legalábbis ezt gondolod.

2023. szept. 7. 20:26
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Idegenről nem tudhatom, de ha pl. a kolléga még akkor se segítek neki, ha nem munkával kapcsolatos dolog (bár ott se bőven tenném). Miért lennék én az ancija, vagy a tanárnője? Én nekem ki segítene? Semmi közöm hozzá, maximum sajnálom, ha pl. hajléktalan és szépen muzsikál és dobok neki pénzt, de ettől többet nem tennék érte.
2023. szept. 7. 20:30
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

soha!

felnőtt vagyok, és felnőttekhez vonzódok, márpedig ha valakit nevelgetni kell, az olyan mintha az anyja lennék. most az oké hogy segítesz a párodnak/ismerősödnek ebben-abban néha, de az, hogy én magam legyek valaki life coach-a ingyen és bérmentve a szabadidődben, miközben nekem is meg van a saját életem, és a saját potenciálom, amit magamból kell kihoznom, az nagyon nem ideális.

egy embert nem lehet megváltoztatni. mindenkinek magának kell eldontenie hogy megváltozik, többet hoz ki magából, szóval nincs olyan hogy oooh majd az én kezeim között férfivé érik a pali! a-a. ezt vagy magától csinálja, vagy pedig egyáltalán nem csinálja, és nekem kell kettőnk helyett is küzdeni.

aztán így egy idő után még csak nem is panaszkodhatnék hogy a saját párom anyjaként kell viselkednem, hiszen pont erre vállalkoztam.

2023. szept. 7. 21:07
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Úgy gondolom, mindenkinek a saját dolga önmaga ismerete, és kihozni magából a legtöbbet. Ha ilyen vágyaim lennének, tanár lennék, vagy valamit oktatnék.
2023. szept. 7. 21:15
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Olyan volt, hogy azt éreztem több van benne, mint ami. De, nem küzdöttem, hogy én erőszakoljam ki belőle. Volt olyan, akivel össze is jöttem és őszintén hittem benne. Felesleges volt. Ezekből a férfiakból jellemzően nem is lett több, mint amik voltak már az elején is.

Ez egyébként sajnálatos, de erőszakkal, szeretettel, fenyegetéssel, de még "tanítgatással" se lehet olyat kipréselni valakiből, amit ő nem vesz észre.

2023. szept. 7. 21:45
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Csak annak lehet segíteni, aki kéri, elfogadja, hogy segíts neki. A többieket békén kell hagyni.
2023. szept. 7. 21:50
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Volt, aztán rájöttem, hogy képzelődtem és nem véletlenül tart ott, ahol :DD Nem volt semmi komoly, randiztunk egy ideig, csak ahogy jobban megismertem, kiderültek a dolgok.
2023. szept. 7. 21:57
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem, mert magamból indulok ki, és engem a guta ütögetne egy olyan társ mellett, aki folyton noszogatna meg nevelni akarna. Mivel én se örülnék ennek, én se csinálnám ezt a társammal.
2023. szept. 7. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!