Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas pasiként könnyű felszedni csajokat?
Mindenki jön ezzel a felszínes baromsággal, hogy ha magas vagy és jóképű, akkor OK minden...
Pedig ha okos vagy, határozott, művelt és szellemes, akkor minden nő szívesen lát az ágyában.
Na ez egy hatalmas bullshit.
Csomó lánynál a magas, jóképűség a BELÉPŐSZINT.
Ha MELLÉ okos határozott művelt szellemes vagy, akkor talán össze tudod hozni, ha épp nem az exéhez jár vissza, vagy már valakivel épp a 3. randinál jár úgyhogy inkább offol.
És képzeld én ezt nem az internetről szedtem, hanem a mindennapokban tapasztalom, ugyanis én magas jóképű vagyok, és rohadt nehéz a szép, értelmes lányokkal összejönni.
De persze nem azt mondom hogy ezzel feltétlen baj van, sőt nálam is ugyebár megvan ugyanez, hogy lehet egy lány akármilyen kedves cuki, ha nem szép, csak leírtam hogy tiszta legyen a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!