Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is engem próbált...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is engem próbált ezzel is idegesíteni?

Figyelt kérdés

15 évig voltunk együtt a 6 éves kislányom édesapjával. Októberben lesz 2 éve hogy szétmentünk. Ő kb 14 hónapja jött össze egy tőle 15 évvel fiatalabb kislánnyal aki 2 hónap múlva már szülni fog..

Nekem 2 napja volt a születésnapom és mások a tudtomra adták hogy azon a napon vette feleségül a nőt! Én is nagyon szerettem volna esküvőt de mindig kitalálta hogy miért ne... Őt pedig pont az nap?? Miért?? Szerintetek is azért hogy engem idegesítsen?

2023. szept. 3. 12:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
35%
Elég nyilvánvaló, hogy ez ellened van.
2023. szept. 3. 12:11
 2/11 anonim ***** válasza:
83%
Túl gondolod. 2 éve nem vagytok együtt. Vajon az eszedbe jutott, hogy mindez lehet csak véletlen is? Ő túllépett rajtad, új életet kezdett, családot alapít. Ilyen helyzetben szerintem az emberek a saját életükre, jövőjükre koncentrálnak, nem az exeket akarják bosszantani. Legalábbis normális esetben.
2023. szept. 3. 12:15
 3/11 anonim ***** válasza:
34%
Tény, hogy elég érdekes "furcsa" véletlen egybeesés.
2023. szept. 3. 12:16
 4/11 anonim ***** válasza:
85%
Ha 2 éve kulonvalatok ,akkor már valószínűleg nem nagyon gondol rád. Lehet egy puszta véletlen is.
2023. szept. 3. 12:16
 5/11 anonim ***** válasza:
56%

Ki a f.szt erdekelne egy ilyen ember mit miert tesz.

Mapuzarásos balf.sz azert csinalt csak gyereket hogy ne tudjon a másik lelépni. De ugyanugy nőzni fog meg minden mivel gyökèr.

2023. szept. 3. 12:22
 6/11 anonim ***** válasza:
47%
*kaputlzárásos beteg. A másik is csak megszívta vele.
2023. szept. 3. 12:22
 7/11 anonim ***** válasza:
85%
Nem a volt ferfjeddel kellene már foglalkoznod. Törődj a saját eleteddel.
2023. szept. 3. 12:29
 8/11 anonim ***** válasza:
37%
5ös, ezen már én is többször gondolkodtam...főként a nárcisztikus személyiségjegyekkel rendelkezőknél tapasztaltam ezt. Van az a típus, aki tisztában van vele, milyen ember is ő valójában, így hosszútávon igazán senki nem bírna mellette lenne önként. Emiatt kell neki valamilyen módon (például gyermekvállalás útján) magához láncolnia a másikat, hiszen egy gyerekkel a hóna alatt senki nem kezd el pattogni. Az első két évben, Gyed alatt pedig eléggé kiszolgáltatottá is válik az ember lánya, ezt volt "szerencsém" megtapasztalni. Többek között emiatt sem fogok még egy gyerkőcöt vállalni. Az első váláshoz még elég erőm volt, a második már sokkal nehezebben menne, úgy érzem.
2023. szept. 3. 12:42
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Kérlek szépen, kérdező, engedd el a volt párodat. Tudom, hogy fáj, tudom, hogy nagyon nehéz, főleg így, hogy közös gyerek is van. De csak magadat mérgezed és talán elzárod magad attól, hogy te is megtaláld a boldogságodat. Nagyon szurkolok neked. Sajnos okosságot nem tudok mondani, hogy könnyebb legyen.
2023. szept. 3. 12:54
 10/11 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem ennyi idő elteltével simán csak élni szeretné az életét,nem gondolod?...
2023. szept. 3. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!