Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni zaklató hölgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni zaklató hölgy esetén?

Figyelt kérdés

Megismertem tinderről egy nőt aki mint kiderült egyáltalán nem az aki a képein volt hanem majdnem 100(!) +kg-val korábbi képek voltak

Elváltak útjaink viszont folyamatosan zaklat, több profilról több telefonszámról éjjel nappal egyszerűen nem tudok tőle megszabadulni folyamatosan zaklat stb stb

Mit lehetne tenni?

2023. szept. 3. 03:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha csak online felületeken ér utol, akkor le tudod tiltani.
2023. szept. 3. 09:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Letiltani. A telefonszámát is. Ha meg nem áll le, akkor rendőrség. Nem viccelek.
2023. szept. 3. 10:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Letiltani mindenhol. Ha nem áll le, akkor rendőrségi feljelentés.
2023. szept. 3. 10:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Én már megfejtettem a kérdést, csak törölték a válaszom. Így még egyszer nem vétek ekkora hibát. 🥺
2023. szept. 3. 10:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Szopasd meg, aztán tipli. Hátha jól szopik.
2023. szept. 9. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!