Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rosszul esik, hogy miután a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul esik, hogy miután a párommal összeköltöztünk többen elkezdték taglalni, hogy én a pénzre utazom, mit lehet tenni az ilyen ítélkezőkkel?

Figyelt kérdés

Több, mint 20 éve szorgalmasan dolgozom, nem nélkülöztem eddig sem.

Jó körülmények között éltem, arról nem tehetek, hogy a párom szorgalmas, kemény munkával elérte azt amit.

Én nem engedem, hogy drága ruhákat, ékszereket vegyen nekem a párom, a saját dolgaimat teljes egészében én szeretem fizetni, hogy még véletlenül se lehessen rám sütni, hogy a pénzre mennék. Az is igaz, hogy a párom ennek ellenére meglep dolgokkal néhányszor.

Én nem ajándékokra vágyom, a lényeg az, hogy tiszteljük, szeressük egymást.

Nem is értem miért ítélkeznek olyan emberek felettem akik nem is ismernek igazán, a közeli ismerősök szerint egy szeretetteljes, jószívű, segitőkész ember vagyok.

2023. szept. 1. 11:13
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
9%
Mert egy aranyásó vagy.
2023. szept. 1. 11:17
 2/28 anonim ***** válasza:
78%
Azok irigyek
2023. szept. 1. 11:17
 3/28 anonim ***** válasza:
83%

"hogy még véletlenül se lehessen rám sütni, hogy a pénzre mennék."

Szrd le. Csak irigyek.

2023. szept. 1. 11:22
 4/28 anonim ***** válasza:
84%

Miért foglalkozol az ő véleményükkel?

Aki ilyet mond rád, azzal ne tartsd többé a kapcsolatot.

2023. szept. 1. 11:26
 5/28 anonim ***** válasza:
81%
Semmit. Nem kell velük foglalkoznod, se magyarázkodnod.
2023. szept. 1. 11:32
 6/28 anonim ***** válasza:
83%

Irigyek !

Te tudod mi az igazság, csakis erre fokuszálj ;)

2023. szept. 1. 11:33
 7/28 anonim ***** válasza:
83%
Nem kell kezdeni velük semmit. Pukkadjanak meg, ha az jól esik nekik. Nem tartozol senkinek magyarázattal, elszánolással.
2023. szept. 1. 11:46
 8/28 anonim ***** válasza:
71%

Ez tényleg irigység. Szánalmas...

Különben meg mit érdekel Jóska meg Gizi véleménye? Megvagytok együtt jól? Akkor mindenki más kapja be, oszt 'jóvan!

2023. szept. 1. 12:23
 9/28 anonim ***** válasza:
75%

Nem kell velük foglalkozni. Ennyi.

Minket (F 40, barátnőm 25) a korkülönbség miatt szólnak meg. Mert hogy ő biztos, hogy a pénzre utazik, mi másért lenne egy ilyen öreg fószerral, én meg csak azért "tartom" őt, hogy legyen kivel dugnom. Közben meg fantasztikus a kapcsolatunk, imádjuk egymást. Azt meg le**arjuk, hogy más mit gondolom.

"Nem is értem miért ítélkeznek olyan emberek felettem akik nem is ismernek igazán"

Ennek elég komoly pszichológiája van, és most nem akarok kisregényt írni. :) Szóval csak röviden: azért, mert előítéletekben, sablonokban gondolkodni sokkal egyszerűbb, mint valamit/valakit megismerni, és az alapján véleményt mondani. Utóbbit hosszabb, és nehezebb folyamat, és sokaknak nincs is meg hozzá a mentális és/vagy érzelmi potenciáljuk, hogy megtegyék. Szóval inkább sablonok alapján ítélkeznek.

A "miért"-re pedig az a válasz, hogy azért, mert vagy így próbálják a saját sikertelen életüket kompenzálni, hogy másokat még rosszabbnak állítanak be, vagy pedig egyszerű uralkodási ösztön: erőltessük másokra a saját vélemnyünket, mert azzal hatalmasabbak leszünk. Tudod, sok ember van, akik az agyuknak csak azt a részét használják, ami nagyjából a hüllők korában alakult ki, a fejlettebb részeket előszeretettel pihentetik. ;-)

2023. szept. 1. 12:25
 10/28 anonim ***** válasza:
9%

#9-es ezt mi is átéltük. Nálunk nagyobb a különbség. Beszólni nem mertek. Mi meg pont lesz....k a sunyi pillantásokat. Egy idő után megszokták. Főleg, hogy "nem etettük" őket.

KÉRDEZŐ!

Ne törödjetek velük!

2023. szept. 1. 12:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!