Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha még allas nélkül szinte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha még allas nélkül szinte csak az exeirol beszél?

Figyelt kérdés

Randizgatunk már egy ideje ,de nekem elegem lett belőle. Alapjában semmi probléma nem lenne vele ,de mindig ott jukadunk ki,hogy ez az exem-az az exem ,amaz az exem....ez szerintem nem normális!!!

Tegnap előtt töröltem mert nagyon besokaltam belőle, le esett neki szerintem ,hogy miért...azóta hívott, írt, de nem akarom még nyitni ,nem akarok beszélni vele ,mert megint ugyan ott fogunk ki kötni mint most...miért csinálhat ja ezt ?direkt akár el március maga mellől?n33 /ff38

2023. szept. 1. 08:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
35%
Ziltsd le es annyi
2023. szept. 1. 08:53
 2/15 anonim ***** válasza:
42%

Én simán elbeszélgetek ilyenekkel en is az én exemről.

Én megértem valahol ezt.

Nekem olyan pasim volt aki 190 es irtó helyes sikeres millió barátja van, passarja is, és éltünk mint bal a vízben, minden nap pörgés nyüzsgés volt és hatalmas szerelem

Azóta vége voltam egyedül és próbálok ismerkedni.

És amikor leülnek velem szemben a 170 es nyomi csúnya emberek, akiknek se élete se emmije nincs meg 2 barátja ks alig meg halál unalmas az életük, engem pont nem zavar ha egy x nő után sírnak vele sírok együtt az y pasim után

Igazábol lelki társnak jók is.

2023. szept. 1. 08:56
 3/15 anonim ***** válasza:
34%
*passatja, éltünk mint hal a vízben
2023. szept. 1. 08:58
 4/15 A kérdező kommentje:
De az h beszélgettek, és megint elő kerül ez az ex,az az ex és ha bármiről szó van mindig valamel,iket hozzá fűzi...hát szeri tem nem okes ez annyira....
2023. szept. 1. 09:09
 5/15 anonim ***** válasza:
40%
Ilyenkor te is donthetsz ugy, hogy neked ez nem kell. Ferfikent nem tudsz nemet mondani? Nem kell minden szembemeno novel osszejonni csak azert, mert nyitott rad. Ez offos a reszedrol, lapozz a kovetkezore.
2023. szept. 1. 09:13
 6/15 A kérdező kommentje:
Én vagyok a csaj ...
2023. szept. 1. 09:17
 7/15 anonim ***** válasza:
41%
Ilyenek havernak jók vagy beulni valahova, programozni, meg unalom ellen.
2023. szept. 1. 09:20
 8/15 anonim ***** válasza:

7 - Unalom ellen se jó, ha unalmas.

Kérdező, semmi dolgotok egymással. Nem téged akar, leragadt valahol, és nem a te feladatod, hogy megmentsd.

2023. szept. 1. 09:33
 9/15 anonim ***** válasza:

És most akkor ebből meg pszichológia-analizáltad valami she.hu szerű nőista fórum alapján, hogy gáz az ürge?

Én is szoktam exekről hablatyolni, de eszembe nem jutna hogy azért, mert bármelyiktől is akarnék még valamit...

2023. szept. 1. 09:39
 10/15 A kérdező kommentje:
Normálisan beszélgettek de.meg lát valamit,eszébe jut valami jön az exe ....na ne ....
2023. szept. 1. 09:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!