Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan menjek oda egy lányhoz és mit mondjak neki, ha
megtetszik valahol?
Gyulolom, amikor vonaton ulok, olvasnek vagy dolgoznek vagy zenet hallgatnek es elkezdenek hozzam beszelni, csak ugy a semmirol csevegve (ld. "leszolit"). Visszateszem par mondat utan a fulest, es kezdik ujra.
Szerinted nekunk milyen az elet igy?
2023. szept. 1. 11:47
Igen, nagyon sajnállak, hogy folyamatosan ismerkedni akarnak veled, szörnyű lehet.
Bezzeg akikhez szökőévente egyszer vonzódik valaki, na annak milyen aranyélete van!
Undorító ez az önsajnáltatás, vágd le bazdmeg akkor a kezed és nem fognak zaklatni
2023. szept. 1. 11:51
13/23 A kérdező kommentje:
Többszörös érdeklődő szemkontaktust soha nem kapok. Ilyen alapon életem végégi maradjak a prostiknál? NEM BÍROM TOVÁBB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Azt hallottam több embertől, hogy simán találnék nekem tetsző nőt. HOL ? HOL ? MuSZÁJ VALAHOGY LESZÓLÍTANI,.... LEHET HOGY FÉLÉNK ÉS AZÉRT NEM SZEMKONTAKTUSOZIK.
14/23 A kérdező kommentje:
NEhogy már én legyek a hibás hogy kedvesen odamegyek. Sok lesz. 26 éves vagyok és még soha nem volt barátnőm.
15/23 A kérdező kommentje:
Unalmas és szürke lennék a haverom szerint? Szerintetek az unalmas és szürke, hogy elektromos gitáron tanulok és játszok, szeretem a rock zenét, szeretek futni, szeretem az élményfürdőket és szeretem a scifiket. Ez szürke ? Mi kéne még? Bele se fér munka mellett más.
16/23 A kérdező kommentje:
Meg ássam el magam, ha nincs jó humorom meg jó szövegem? NEkem az erőltetett. sdifznöw45 jk3izhöü425ö3kj5 9üjhuü54ó6oóü34ö5 3ö4ei2w6o5iuji5rtez üóe5 rp GHHHHHHR ETRZE4R5 4565656 34554TRRTRTTRTRTRW REREZTTZ E TZZRTT 4 TER TER ZTR RTZ R. NEM ELÉG HA MAJD MEGISMEREM ÉS AKKOR A KÖZÖS ÉLMÉNYEKEN TUDUNK EGYÜTT NEVETNI? BÁRHOVA MEHETÜNK BÁRHOVA. SOK FÉRFI OTTHON ÜLÉS, DE ÉN SZERETEK ÉLMÉNYEKET SZEREZNI, BÁRHOVA MEHETÜNK.
Attol, hogy nem tudsz csajozni, attol nem a csajok a hulyek, hanem te. A te parametereiddel masoknak megy, ott lesz a hiba, amit nem soroltal fel. Ez a kifakadas peldaul nem a vonzo tulajdonsagaid egyike. Az ertetlenseg szinten. Kicsit megkaparnank es maris kibukna beloled egy mely frusztracio, amit senki nem akar latni. Menj pszichologushoz es tanulj meg szocializalodni.
2023. szept. 1. 16:37
18/23 A kérdező kommentje:
Tudnék kedveskedni meg beszélgetni ha nem bújnának el a nők előlem. Évek óta járok pszichológushoz.
Talán úgy öltözöl, mint egy nyomi.
2023. szept. 1. 17:11
Nőként nehéz erre jó tanácsot adni, ugyanis engem ha az utcán megszólitanak, az kifejezetten zavar. Ha nem pénzt kér, vagy qrvának néz, hanem ismerkedni akar az meg erőltetett.
Koncerten, rendezvényen, ilyesmi helyeken már könnyebb, de fix recept erre sincs.
Mittudomén ilyesmi: Voltál már máskor is koncertjükön? Ez a kedvenc számom tőlük, neked melyik?"
Szóval lényeg hogy legyen valami alap téma, valami közös. Így idegenekkel nem lesz egyszerű, én pl az összes pasimat ismertem már hosszabb-rövidebb ideje különböző tarsaságokból, iskolából, szakkörből. Neked is legjobb lenne ha olyan közegben kezdenéd az ismerkedest, ami téged is érdekel.
2023. szept. 1. 17:27
További kérdések: