Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az orosz nők tényleg ennyire gyönyörűek?
A youtubon láttam videókat ahol Moszkvában az utcán ,kávézókban fényképeztek nőket és valami eszméletlen gyönyörű,tökéletes ,szupermodell az összes .
Valóban minden nő ennyire szép Oroszországban ?
Tökéletes arcuk van , gyönyörű bőrük,kék szem ,pici orr ,tökéletes fogak , vékony ,magas ...
Nőként elbizonytalanodtam. Nem irigykedem csupán érdekel hogy mennyire valós a jelenseg
"Az orosz nőkre azt szokták mondani, hogy vagy 10/10 vagy 10/1 és nem nagyon van átmenet."
A másodikat 1/10-ként szokás írni. Egy a tízből, ill. az osztást elvégezve így a tized rész (10%) jön ki - ahogyan azt ebben az esetben érteni akartuk.
(Nem okoskodásból írtam, csak sokan el szokták téveszteni, valószínűleg mert nem ismerik az ide tartozó magyarázatot.)
Konkrétan most például ezt láttam
Tehát ha ez normális Moszkvában ( millió ilyen video van ) akkor ez elképesztő.
Egyszerűen gyönyörű,tökéletes minden nő,szebbek mint sok szupermodell.
Ilyenekkel tele van a tiktok is, eleve modellkinézetűt fotóznak, mert egy 2 ft-os géppel is jól fog kinézni.
De amúgy európai városokból is van ilyen.
Menj fel egy levelezőpartner-kereső oldalra, és nézz körül ott az orosz lányok között. (javaslom az interpalst) a 90%-uk ennek a közelében sincs. Nyilván ez a lány is azért került fel a youtubra, mert kiemelkedik a tömegből és nem azért, mert ez az átlag.
Magyarországon is tudnának gyönyörű lányokat posztolni.
Moszkva egyébként egy 10 milliós város. Nagyobb a merítési lehetőség.
Bármelyik országban lehet ilyen videót készíteni.Ha kimennél Budapesten a gazdag környékekre jómódú, fiatal nőket filmezni, ugyanez lenne az eredmény.
Nyilván Mucsaröcsöge alsón, a megszomorodott, csóró parasztok közt más a helyzet a putrikban mindenhol.
Oroszországban sem véletlen az, hogy Moszkvában videóznak a gazdag negyedben, nem pedig valami kis putri orosz városban a csóri panelprolik közt.
Hát, ez a csaj nagyon nem orosz kinézetű, még mutatóban sem.
A tipikus orosz nőt km-ről észrevenni.
Jó alak, hófehér bőr, de a fej.....valami qrvaronda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!