Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy srác, akivel régen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy srác, akivel régen sokat leveleztem, nagyon tetszett és tett arra utaló jelzéseket,hogy ez kölcsönös és úgy is éreztem. Aztán egyszer csak a semmiből nem válaszolt egy levelemre. Hagytam. Eltelt pár hónap , újra összefutottunk veletlenül ?

Figyelt kérdés
Nem volt kedves , sőt , kifejezetten távolságtartó, alig szólt hozzám , már - már kicsit bunkó volt. Annak idején néhány elejtett szóból kivettem,hogy valakiben nagyot csalódott. Szerintetek tetszettem neki ? Miért alakult ez így , mi lehetett a baj velem ?

2023. aug. 30. 22:35
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Igen. Mindenképpen jobb lett volna. Ennyit vártam. Főleg ,hogy az utolsó nap is ő kezdeményezte a beszélgetést és kérdésem után lépett ki a beszélgetésből örökre......

Rossz érzés és nagyon bánt.

2023. szept. 3. 10:10
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem mutattal egyertelmu erdeklodest vagy elutasito voltal.. de lehet lett valakije.. niért netten beszelgettek ha eloben is lehet?
2023. szept. 3. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!