Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Melyik alkat a 2 közül?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Melyik alkat a 2 közül?

Figyelt kérdés

2023. aug. 30. 21:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
A női átlagmagasság 164 centi, BMI szerint ez 50 kg alatt már enyhén alultáplált, 45 kilósan közepesen alultáplált. Na meg formás (=izmos) nem is nagyon lehet ilyen súly mellett.
2023. aug. 30. 22:53
 12/20 Barnabas333 ***** válasza:
45%
Amelyik nem dohányzik és lenne a titkos szeretőm. Szóval egyik se lesz az.😁 Én már bánom, hogy nem a ducibbat választottam egy életre, ő legalább tűzes volt. De már elcsesztem...46f
2023. aug. 31. 05:19
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Most próbálod nyugtatni magad, hogy túlsúlyosan igenis jobb vagy, mint vékonyan? Nem reális ez a kérdés, mivel nem csak ez a két opció van. Vannak vékonyan formás, vannak izmosabb, kerek seggű, és vannak kövér nők is stb. Ha direkt úgy fogalmazod meg a kérdést, hogy a vékony hangozzon kevésbé vonzónak, akkor persze hogy a másik kap több szavazatot. A valóságban viszont nem tehenek szoktak feszíteni yachtokon meg sportkocsik anyósülésén, hanem full vékony nők. Szóval hiába nyugtatgatod magad, minőségi pasikhoz szerencsésebb vékonynak lenni, átlagosabbakhoz meg tökmindegy, ők örülnek mindennek.
2023. aug. 31. 07:54
 14/20 anonim ***** válasza:
31%
Mivel én születetten szálkás és vékony vagyok(férfi), így nekem az az alap hogy a nő is ilyen legyen. Értem én hogy nagydarab meg faros, meg cicis, de valahogy engem ez a látvány sosem hozott lázba. Nekem a kövérség egyet jelent a betegséggel. Sorry, de marad az első lehetőség. Egyébként meg van egy csomó olyan férfi aki nagydarab, van egy csomó férfi akinek meg tök mindegy milyen a nő! Szóval nem kell pánikolni, sőt, a vékony, csinos nőkből igencsak kevés van, de ez már más tészta.
2023. aug. 31. 12:08
 15/20 anonim ***** válasza:
#10 nekem szinte minden típus bejön de a vanmitfognirajta típustól átkattanok 👀 esetleg egy pmet engedj el 🤷‍♂️
2023. aug. 31. 12:38
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

55 kg nem vaságy. Formás kisebb melle segge gondolom van.

Valakinek savanyú a szőlő...

2023. aug. 31. 13:25
 17/20 anonim ***** válasza:
54%
Ugyan már, éljen a sültkrumpli, töltöttkáposzta, tudod kimondana le ezekről.. pasik jonnek mennek, de a finomsagok ott vannak veled joban rosszban
2023. aug. 31. 14:49
 18/20 anonim ***** válasza:
17. A szíved majd felmond zsírszalonka.
2023. szept. 4. 14:35
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
#17 az, hogy jókat eszik nem valaki, nem jelenti azt, hogy meg is kell híznia. Én is eszek mindent, ami jól esik, de nem napi 5-10 ezer kalória mennyiségben…
2023. szept. 4. 19:37
 20/20 anonim ***** válasza:
-nem
2023. szept. 4. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!