Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges szerintetek, hogy egy pszichopata vagy szociopata férfi "szerelmes" legyen egy nőbe?
Szerintem szerelmet pont képesek érezni a pszichopaták is. Kicsit túldimenzionált a dolog: szexuális vágy, birtoklási vágy és érdeklődés elegye.
Aztán vagy átalakul szeretetté vagy kihül és jöhet a következő.
Szeretni biztos nem tud a pszichopata, szerelmesnek lenni simán. (Szerintem)
Birtoklási vágy meglehet, csak eléggé eltorzultan nyilvánul ez meg a magánéletben.
Konkrétan egy befolyásolható személyt keresnek, akit kikészíthetnek a saját beteges játékaikkal, ellenőrizgetéssel, parancsolgatással.
Ego tuningnak használják a “szerelmüket.”
Röviden, lebutítva ennyi.
Igen csak.épp a maga módján szerelmes nem ugy mint a normalisak hanem ahogy tud.
2 pszichopata kapcsolata meg olyam lehet hogy en azt se ertem amikor 2 primitiv muveletlen analfabéta jön össze akik meg se èrtik mit mondanak nekik vitakulturájuk sinca mégis érdekes de rovabb tart a primok kapcsolata mint az intelligens embereké🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!