Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így mi értelme már házasodni?
Figyelt kérdés
Vannak ismerőseim akik már 10 éve együtt vannak, kb. úgy 4 éve össze is költöztek már, de a pasi sose kérte meg a nőt, ez idő alatt el se vette. De most hogy babát vár, most se kérte meg a kezét, de elvette feleségül, de még azt is nagy hassal kb. olyan 6 hónapos terhesen.2023. aug. 26. 16:17
11/17 anonim válasza:
Így fel tudják venni a babavárót, egy gyerek után kamatmentes.
12/17 anonim válasza:
Mi a különbség papírral? Ha anélkül is jól megvannak, akkor nem ezen fog múlni. Nem minden nő van megreszegulve a hazasodastol.
13/17 anonim válasza:
Már megbocsáss, neked nem mindegy? És mi honnan tudjuk? Senki életébe nem látunk bele. Én is úgy csinálom, ahogy nekem jó, meg más is, nem a magadfajta kedvére.
15/17 anonim válasza:
Mert a házasság elsősorban egy vagyonjogi szerződés. Ami iszonyat fontos ha már közös gyerek is lesz. Ha jogilag tudod miért jobb, akkor mi a kérdés?
Valószínű azért "nem jutottak oda" mert nem volt fontos nekik a bohóckodós lagzis része a dolognak.
16/17 anonim válasza:
"most se kérte meg a kezét, de elvette feleségül,"
Mi van? Ezt nem értem.
Összeházasodtak. Milyen kézmegkérésről beszélsz?
17/17 anonim válasza:
Hát csak a hóna alá kapta, azt elcipelte az anyakönyvvezetőhöz.😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!