Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajok hogy vannak vele, ha nyilvános helyen egy srác arra kéri őket, hogy üljenek az ölükbe vagy combjukra rövid ismerettség után?
Úgy értem a kérdést, hogy rövid ismerettség után. Mondjuk aznap ismered meg a srácot.
Ja és mi a helyzet ilyen esetben kisebb nagyobb alkoholbefolyással és teljesen józanon?
Hát én biztos nem ülnék egy srác ölébe sem, ha alig ismerem. El kell telnie bizonyos időnek, járni kell már egy ideje. Én alkoholos állapotban sem tenném.
Alkohol hatása alatt azonban nem mindenki van tisztában vele, hogy mit illik, mit nem, hol vannak a határok. De amúgy szerintem sok lánynál belefér akár néhány órás ismeretség után is.
Akkor szerinted a normális csajok rövid smerettség után nem ülnek a férfi ölébe vagy combjára.
Kösz:)
Azért még várok válaszokat:)
Nekem első este beleült egy lány az ölembe tavaly októberben. OK, szabadban, és hideg volt a pad...
A lényeg: azóta is gyakran odaül :) (mm mert már a barátnőm ;) )
(22/f)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!