Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsősorban férfiakat kérdezem: ti hogyan definiálnátok a "sárm" fogalmát?
- Szerintetek lehet-e valaki sármos úgynevezett (számotokra) átlagos külső adottságokkal?
- Véleményetek szerint tanulható-e vagy kifejleszthető-e ez a tulajdonság?
- Ha tudjátok valamely világszerte ismert (nem konvencionálisan jóképű) férfi hírességről (maradjunk elsősorban az előadóművészeknél, ami akár a humoristát is magában foglalhatja), hogy a nők jelentős hányada sármosnak / vonzónak találja, akkor nagyjából képben vagytok, hogy vajon miért?
- Ti mennyire tartjátok sármosnak saját magatokat?
-Szerintem lehet.
-Bàrmi fejleszthető.
-Henry Cavill pl az, miért: a frici jóképűnek mondott, jól szituàlt, nem làttam tőle olyan megnyilvànulàst, ami akàr szikràjàban is ellenszenves lett volna.
-1-10ig skàlàn olyan 3,6. Nem jó, de nem is tragikus.
Bocsi, nőként írok. Én ezt a szót azzal helyettesítem, hogy "helyes", nekem a kettő kb. ugyanazt jelenti. Az pedig, hogy mitől lesz valaki helyes a számomra, az olyan külső tulajdonságokban nyilvánul meg, mint az arca, a mimikája, a mozgása, az egyéni manírja.
A kérdésedre válaszolva, szerintem ez nem tanulható, de nem is egyenlő a konvenciálisan vonzóval. Mindenkit más indít be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!