Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan férfi/nő, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan férfi/nő, aki vissza szeretné vezetni azokat a régi "értékeket", miszerint a nő legyen otthon, szüljön gyereket, főzzön stb, miközben a férfi tartja el a családot?

Figyelt kérdés
ez a mai világban már eléggé elképzelhetetlen, persze ma is azért találunk ilyen családokat.
2010. okt. 16. 10:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
81%

kedves utolsó, hogy lehetsz ennyire korlátolt és buta?

a nők rákényszerültek a munkára, mert NEM lehet eltartani egy családot egy fizuból

ebből mégis mit nem vagy képes felfogni???

a feministák meg jogokat harcoltak ki, nem kényszerítenek téged semmire...nyugodtan maradhatsz otthon, és porciózhatod ki a konyhapénzt...

2010. okt. 20. 18:54
 12/14 anonim ***** válasza:
22%
Pont ez a problémám! Akkor félreértettünk egymást (vagy én téged)! Nem kötekedni jöttem! Jobb lenne, ha egy háztartásban a nő otthon van, gyereket nevel, mos, főz, takarít! A férfi pedig el megy munkába, és mikor hazajön tiszta ház, nem majom módjára, hanem normálisan viselkedő, értelmes gyerekek, friss meleg étel várja. Egy fizetésből lehetne megélni, nem szűkölködni! Sajnos mi sem tehetjük meg, hogy itthon maradok! Amúgy sem, de így aztán végképp nem tudja az ember megcsinálni tökéletesen a munkáját, ami engem feszélyez! Nem azért csinálok gyereket, hogy a fele idejét az óvodában, felét pedig egyedül töltse! A nőnek ilyen szempontból otthon lenne a helye!!!
2010. okt. 21. 18:34
 13/14 ivilicious ***** válasza:
9%
sztem ennek így kell lennie,persze dolgozzanak a nők is....de nehogymár csak a munka 30-35 éves korig,aztán meg sír a szájuk,h nem tudnak teherbe esni
2013. ápr. 17. 15:03
 14/14 anonim ***** válasza:
93%
Ezzel a hagyományos modellel az a legnagyobb baj, hogy ha akarja sem választhatja az ember. Egyrészt egy fizetésből nem lehet megélni. Másrészt ebben a rendszerben a nőt semmi nem védi, kiszolgáltatott. Kiszolgáltatott a férfinak, aki mondhatja, hogy én keresem a pénzt, én mondom meg mi legyen. A férfi jól kiképezi magát, egyre többet keres, szép nyugdíja lesz, a nőnek mi lesz? A nagy semmi, mert Mo-n nincs családi nyugdíj. A nő tovább él általában, még ha együtt maradnak is, mi lesz az utolsó 10 évben, mikor a férje már meghal? Vagy bármikor, ha a férjével valami történik? Vagy pl. ha apuci 50 évesen megbolondul és lelép a 25 éves titkárnővel? ???
2016. aug. 5. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!