Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolnátok ezek után?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnátok ezek után?

Figyelt kérdés
A párom exe bolond, ez már sok dologból kiderült, azonban amit tegnap tett, az már túlmegy minden határon. Jó ideje le van tiltva mindkettőnknél, viszont tegnap amikor nyaralásról tettünk ki képeket, olyan privát üzenetet kaptam az általa létrehozott kamuprofilról, hogy ne örüljek sokáig, mert rontást rakatott ránk. (nem volt nehéz kitalálni hogy ő van a profil mögött) A döbbenet mellett kiröhögtük, nem is hiszünk ezekben a dolgokban, de mégis valahogy rossz érzésem lett az egésztől. Ijesztő hogy ennyire elmebeteg és megfordult a fejemben hogy meddig menne el, mi lesz a következő. Volt hogy követett minket.
2023. aug. 23. 19:08
 1/9 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Tedd be minden este az Ayat-ul Kursi-t.
2023. aug. 23. 19:19
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Azmegmiaz?
2023. aug. 23. 19:25
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

A következő az öngyilkosság kártya lesz,meg majd megy égetni magát,felpörgeti a motort kettes fokozatban, aztán randalírozik...Nekem volt ilyen húgyagyú pocok nőhöz szerencsém,ő léleklátónak vallja magát.Szerintem meg inkább orvosnak kéne látnia őt.

Egyébként amíg a pasid nem állítja le,addig vergődni fog.

2023. aug. 23. 19:30
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha zaklat titeket, akkor fel kell jelenteni. Amúgy ne ossz meg nyilvánosan semmit, hogy ne is lássa.
2023. aug. 23. 19:47
 5/9 anonim ***** válasza:
34%

Ez durva, de szuleim barati tarsasagaban volt ilyenre pelda. A ferj exe rontast tett rajuk, es a vallalkozasuk elkezdett tonkremenni, nem volt honapokig rendelesuk elotte pedig porgott rendesen. Elmentek egy nőhöz (nme tudom mi a megnevezesuk) aki kozolte veluk h rontas v atok nem is tudom mar melyik van rajtuk, nem ugy nevezte meg a nő, jogy a ferj exe tette, hanem vhogy maskepp irta korul, de a lenyeg h ok tidtak h az a ferj ex noje.

Na miutan levette roluk ezt a rontast, par nap mulva beindult újra a vallalkozas, azota pedig ujra porog nekik rendesen..ugyhogy beloluk kiindulva ha sorozatosan rosszat tapasztaltok a maganeletetekben menjetek el egy ilyenre, ugyanis a rontas visszaszáll arra aki tette a masikra, ugyhogy hajra.

2023. aug. 23. 19:49
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem teljesen vág a témába, de: ezért ajánlott szabályozni, hogy ki mit láthat a közösségi oldalakon. Nekem például eszembe nem jutna a közös nyaralós képeket nyilvánosan közzétenni. Nem azért, mert ne vállalnám fel a barátnőmet - én igazából szívem szerint világgá kürtölném, hogy mennyire fantasztikus barátnőm van -, hanem azért, mert ez lehetőséget adhat zaklatásra és visszaélésekre.

A másik: nem jelölök vissza akármilyen kamuprofilt. Ezeket betartva az ilyen kellemetlenségek 90%-a élből kiszűrhető.

2023. aug. 24. 08:45
 7/9 anonim ***** válasza:
6os miert zaklatnanak azert mert kiraksz egy nyaralos kepet? Nem felmeztelen kepre.gondolok, de hat ott alltok ruhaban a tengerpart kozeleben vagy kulfoldon kirandultok azert miert zaklatna barki is? Vagy rossz a lelkiismereted mert nem adozol rendesen vagy mi..?:DD
2023. aug. 24. 12:21
 8/9 A kérdező kommentje:

#6 - eddig senki sem zaklatott, plusz nem jelöltem be azt a profilt, hanem kaptam tőle egy privát üzenetet. Szóval, mivel le lett tiltva mindkettőnk részéről még hónapokkal ezelőtt, készített egy másik profilt hogy azzal figyelhessen. Beteg!

#5 nem hiszek ezekben a dolgokban, inkább az aggasztó, hogy meddig fog elmenni még? Orvosra lenne szüksége.

2023. aug. 24. 13:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Ne tegyél ki semmit publikusra állítva, csak ismerősök lássanak! És tiltsd le ezt a profilt is!
2023. aug. 24. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!