Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan éltek nőként teljes életet párkapcsolatban? Férfiként mire koncentrálsz?
30 eves lettem es mar kb egy eve azaz 29 evesen kezdtem el onmagammal ugy foglalkozni, hogy tenylegesen, aktivan cselekedtem onmagamert. Mert rajottem a masik soha nem lesz biztos es nokent szinte elore ihatsz arra, hogy a ferjed/pasid meg fog csalni, ha kicsit is sikeresebb vagy sarmosabb az atlagnal. Persze manapsag ez mar a ferfiakat is erinti, hogy van ra esely a no valami miatt felrelep vagy elhagyja.
Emiatt is kezdtem el aktivan foglalkozni magammal, mert ugyis csak mi maradunk magunknak a vegen. En elkezdtem egy mesterképzést, jarok edzesre heti 3x, jarok draga esztetikai kezelesekre x havonta, elkezdtem most egy terapiat is (korabban is jartam, de mashoz), ha valami erdekel sport/tanulas/kepzes oda beiratkozom/kifizetem/kiprobalom. Viszont igyis neha azon kapom magam, hogy lemondok az aznapi edzesrol az olvasarol a tanulasrol, mert a baratom valamit szervez, ker tolem. Azutan pl ha meghisul a terv vagy huzza az idot akkor nagyon merges leszek magamra, hogy hagytam valakinek, hogy lemondjak magamrol.
Ti miket tesztek, hogy teljesebb es onazonosabb eletet eljetek? Ami nem a parkapcsolatrol vagy a csaladrol szol hanem rolatok?
Az a baj, hogy ha ennyi mindent csinálsz, akkor pont arra nem lesz időd, ami a párkapcsolatban is fontos. Így tényleg egyedül maradsz vagy elhagynak.
Fontos az énidő, fontos, hogy foglalkozz magaddal! Ez tök jó dolog.
De a kapcsolatodba is tenni kell és ott is kell sok közös idő, élmény.
Az arany középút megtalálása nélkül jó sok énidőd lesz, mert nem fogja tolerálni senki, hogy állandóan menj és csinálj valamit és még a közös dolgokat is emiatt lemondod.
2, biztosan fogja valaki toleralni, mert a ferfiak is altalaban igy tesznek es elnezik a nok :D pl van munkaja 9-5/6ig azutan elmegy a pasi vagy kondi vagy haverokkal foci vagy haverokkal buli vagy mellékes munka, egyeb hobbi es maris ugyanugy keves az ideje. Ha valaki ezt nem toleralja az igy jart :)
Engem az erdekel masok is elnek-e igy es mennyire tudatosak ebben.
Szerintem egyensúlyt kellene tartani a kettő között, mármint te és a pároddal töltött idő között.
Ha ő ignorans, akkor hagyd ott.
Majd jön más,aki megérti, hogy nem körülötte forog a világ és nem fogja akarni, hogy amikor rád szán időt hogy te dobj el mindent miatta! Egyeztetés és egyeztetés, ez a kulcs.
Más miatt se dobsz el csapot-papot,ugye? Akkor miatta ugyan minek kellene?
Edz,olvass és ha kommunikáltatok, hogy belefér előtte, akkor nem kéne, hogy gond legyen egyáltalán.
2-es vagyok!
Ugyanazt írtam kb mint a 4-es. Az egyensúly fontos. Én nem azt mondtam, hogy nem kell énidő, sőt...anélkül nincs élet. De az, hogy állandóan énidő meg edzés meg haverok...akkor minek a kapcsolat? Aludni egyutt éjjel aztán kész? Szerintem az nem kapcsolat.
Kell énidő, kellenek barátok, kell edzés stb., de az arany középút fontos, hogy a kapcsolatban értékes és érdemi időt töltsenek együtt a felek. Anélkül nics értelme. Szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!