Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyit gondol rám?
Egész nap ír! Persze nem folyamatosan de minimum fél óránként maximum 3-4. Érdeklődik hogy létem felől és mondja is persze hogy sokat gondol rám. Volt már köztünk szexuális kapcsolat, de nem tudom eldönteni hogy valóban érdeklem őt. Hihetetlen illemmel és áradattal teszi ezt.
3 hónapja tart ez az egész és nem tudom hogy kezdjek el nyitottabb lenni felé vagy hagyjam a francba mert csak össze töri a szívem?
29/nő
2: "akkor szeress, ne problémázz." -lett volna.
Senki nem mondta, hogy te legyél az első aki kimondja. Az volt a kérdésed, hogy hogy nyiss...., ja nem bocs, a fő kérdés, hogy "Ennyit gondol rám?" :D
"De annyit olvasom itt hogy egy férfit így el lehet űzni."
Egyrészt, ne innen tanulj meg kapcsolatot építeni. 29 évesen az már rég rossz.
Másrészt mi az az "így"? Hogy?? Nem mondasz semmi konkrétat, nem bírod megfogalmazni még a problémádat!
Ne csinálj birtoklási és pánikolási jeleneteket, hiszti nélkül fejezd ki magad és az igényeidet neki, legyél kedves és figyelmes, aztán majd alakul... Ne fantáziálgass eleve azon, hogy jajj rossz lesz...
Válogass még 10 évig, aztán maradnak a macskák.
Komolyan nem értelek.
Elmondom neked,hogy a legtöbb pasi annál lustább,hogy energiát fektessen olyan nőbe, aki nem érdekli.
Az egyik egész nap ír,a másik bútort rak össze,a harmadikkal két órát telefonálsz,sőt,ezek kombinációja is létezik.
Szóval légyszi,ne generáld a problémát!❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!