Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyit gondol rám?

Figyelt kérdés

Egész nap ír! Persze nem folyamatosan de minimum fél óránként maximum 3-4. Érdeklődik hogy létem felől és mondja is persze hogy sokat gondol rám. Volt már köztünk szexuális kapcsolat, de nem tudom eldönteni hogy valóban érdeklem őt. Hihetetlen illemmel és áradattal teszi ezt.

3 hónapja tart ez az egész és nem tudom hogy kezdjek el nyitottabb lenni felé vagy hagyjam a francba mert csak össze töri a szívem?

29/nő

2023. aug. 22. 23:01
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
29 éves vagy. Ha így állsz a dologhoz hogy lehet hogy össze töri a szíved , akkor valószínűleg nem lesz senkid. Ha rajong érted , kedves stb. Akkor mi kell még?
2023. aug. 22. 23:05
 2/8 anonim ***** válasza:
83%
Mi bajod van neked? Arról nem mondasz semmit, hogy te mit érzel. Ha szereted és normálisan bánik veled, akkor ne szeress, ne problémázz.
2023. aug. 22. 23:11
 3/8 A kérdező kommentje:
Ez az hogy szeretem! De annyit olvasom itt hogy egy férfit így el lehet űzni. Sokszor olyanokat mond és ír is hogy abból arra következtetek hogy szeret engem, viszont én legyek az első aki ezt kimondja? Szeretném kimondani igen de mivan akkor ha ő nem mondja ki? Mert például korainak érzi? Bármi lehet
2023. aug. 22. 23:15
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

2: "akkor szeress, ne problémázz." -lett volna.

Senki nem mondta, hogy te legyél az első aki kimondja. Az volt a kérdésed, hogy hogy nyiss...., ja nem bocs, a fő kérdés, hogy "Ennyit gondol rám?" :D

"De annyit olvasom itt hogy egy férfit így el lehet űzni."

Egyrészt, ne innen tanulj meg kapcsolatot építeni. 29 évesen az már rég rossz.

Másrészt mi az az "így"? Hogy?? Nem mondasz semmi konkrétat, nem bírod megfogalmazni még a problémádat!

Ne csinálj birtoklási és pánikolási jeleneteket, hiszti nélkül fejezd ki magad és az igényeidet neki, legyél kedves és figyelmes, aztán majd alakul... Ne fantáziálgass eleve azon, hogy jajj rossz lesz...

2023. aug. 22. 23:25
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha már most ennyire túlkomplikálsz mindent, szerintem hagyd a fenébe. Akkor találhat egy kiegyensúlyozott, normális társat.
2023. aug. 23. 01:15
 6/8 anonim ***** válasza:
79%

Válogass még 10 évig, aztán maradnak a macskák.

Komolyan nem értelek.

2023. aug. 23. 05:54
 7/8 anonim ***** válasza:
Hat etto, tobbet mit akarsz még? Jegygyurut nem fogsz kapni 3 hó utan..l
2023. aug. 23. 18:10
 8/8 anonim ***** válasza:

Elmondom neked,hogy a legtöbb pasi annál lustább,hogy energiát fektessen olyan nőbe, aki nem érdekli.

Az egyik egész nap ír,a másik bútort rak össze,a harmadikkal két órát telefonálsz,sőt,ezek kombinációja is létezik.

Szóval légyszi,ne generáld a problémát!❤️

2023. aug. 23. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!