Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudnátok olyan videót küldeni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok olyan videót küldeni amiben a nők elmondják, hogy mire vágynak? Meg lehet tanítani egy férfit, hogy hogyan legyen uriember?

Figyelt kérdés
Vagy mit hogyan szeretnek és tapasztalatot modnanak el? Mi esett jól nekik? 🤔 Első sorban intimitás/romantika ilyesmikre gondolok.
2023. aug. 22. 05:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
32%
Ti nők választotok, állítólag. Majd megakarjátok változtatni a válsztottatokat. Ha sikerül, akkor mehet a levesbe, mert olyan uncsi.
2023. aug. 22. 06:17
 12/17 anonim ***** válasza:

Kifogtál egy önző seggfejet, akinek esze ágában sincs változtatni.

Vagy elviseled vagy keresel egy normálisat helyette.

2023. aug. 22. 06:35
 13/17 A kérdező kommentje:

#10 na ezaz...ha mindent megadsz (egy normális) nőnek 🙋🏻‍♀️

Akkor SEMMIBEN sem fogsz hiányt szenvedni. Ezt jelenti a happy wife happy life. Ismétlem nem rólatok kanokról van szó! Igenis tiétek az első lépés!

Főzök, vezetem a háztartást, dologzom, kiveszem a részem mindenből nem várok el gigászi rózsacsokról egy gigászi rudival a közepén.

Nem vitatkozom soha, nem kérem számon, nem modnom meg mit csináljon, kivel irogasson, hova mehet hova nem!

Olyan kurvq nehéz lenne kitalálnotok valami programot? Beállítani egy szál virággal?

Én kérek elnézést, hogy minden nap elvárom a kedvességet és legalább heti egy virágot!

Nem vagyok csúnya sem buta mellesleg.

Minden kan aki magával jön itt számonkérni hogy, de mi van szegény palival az önző xar alak. Ha nem adsz semmit a nőnek akkor a nő hagy el te tu.skó! Nem te őt!

2023. aug. 22. 06:43
 14/17 anonim ***** válasza:
Ha már eleve nem volt ilyen, akkor nem is lesz ilyen. És egy kapcsolatba csak annyit rakj bele amennyit a másik is ad, ugyanis azért mert te kinyalod a másik valagát ,attól még a másik féltől nem várhatod el ugyan ezt.Lehet te úgy érzed, hogy mennyi mindent megcsinálsz, de csak épp azt nem kapja meg, amire igazán vágyik és fordítva. Le kellene ülnötök rendesen át beszélni a dolgokat, ha hajlandó rá. Ha nem akkor nincs tovább.
2023. aug. 22. 08:18
 15/17 anonim ***** válasza:

Szóval nem szólsz semmiért, hanem azt az energiát, amit a beszélgetésekre kellene fordítani, itt puffogtatod el arctalan idegenekkel vitatkozva.

Ha kapsz egy videót, amin a nő elmondja, hogy ő szeretné, ha többet lenne kényeztetve a homloka és minden vágya egy törpehörcsög is a párjától, attól neked lesz virágod, meg kielégítő intim életed?

Otthon veszekedj a paliddal, te nem buta :)

2023. aug. 22. 09:52
 16/17 A kérdező kommentje:

Hahahaha valakivel nem lehet beszélni. Ha más mond neki tapasztalatot akkor rájönne, hogy ez egyáltalán nem az én egyéni elvárásom, hanem teljesen normális.

Akit lepontoztak annak adok igazat. Teszelem ha nem csinálok semmit ergo nem teszek bele semmit, na akkor mi lesz. Ilyen még nem volt...

Utolsó 🤦🏻‍♀️ a nőkről van szó és a női akaratról. Másrészt szted én minden nap idejárok? Igenis felbosszant, hogy megjönnek ide ezek a "szerencsés" ffiak . Igenis törekedtem arra, hogy minden tökéletes legyen neki.

2023. aug. 22. 13:46
 17/17 Sunshinedoll ***** válasza:

HA nem tudja, mire vágysz, akkor se, ha elmondtad neki, akkor csak nem akarja neked azokat megadni. Ennyike.

Majd lesz olyan, aki nem csak meg akarja, hanem teljesen természetesen jönnek majd neki azok a dolgok, amikre vágysz.

Nekem is volt egy exem, mondtam, hogy elvihetne néha randizni, vehetne nekem virágot, mert olyan jól esne, mindenre csak a kifogás ment. Aztán mikor meg összevesztünk, ott sírt nekem, hogy de hát drága Sunshinedoll, én nem értem, mit akarsz, mit tegyek, hogy tudnálak boldoggá tenni? Csak mondd el és én megteszem!

És ez így ment vagy 2-3-szor (nyilván nem csak a virággal volt problémám), aztán rájöttem, hogy a f-szért bohóckodok én itt, hát elmondtam neki, innentől kezdve csak nem akarja csinálni.

Szakítottunk.

Azóta meg jobbnál jobb pasikkal randiztak, akiket még kérnem sem kellett, hogy vegyenek nekem virágot vagy vigyenek el vacsorázni, hanem tették ezt maguktól és örömmel.

Ha úriember párt akarsz magad mellé, akkor randizz úriemberekkel, és aki nem az, azzal ne menj bele párkapcsolatba.

2023. aug. 22. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!