Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tortént velem egy kellemetlen helyzet, hogy viselkedjek ezek után?
Együtt élek most egy évig több korombeli fiatallal.
Van köztük olyan fiú, aki szimpi nekem és szerettem volna én is jó benyomást kelteni nála.
Eddig jól elbeszélgettünk meg minden, de most történt egy nagyon gáz helyzet. Egy asztalnál ültünk, megkért hogy adjak oda neki valamit amit ő nem ért el, és közben tényleg véletlenszerűen hirtelen kicsúszott tőlem egy tényleg nagyon-nagyon pici puki, de annyira hallható volt, hogy észrevegye. Még pár szót aztán szóltunk egymáshoz, de közvetlenül ezután átült egyel arrébb, és azóta rám sem néz, hozzám sem szól mint ahogy előtte.
Olyan kellemetlenül érzem most magam hogy elmondani nem tudom. Teljesen lefőttem az eset után, és nagyon szégyenkezek, kellemetlen. Gyűlölöm, hogy ez megtörtént velem. Istenem.. Nem valami nagyon jó csávóról van szó, de nekem ez nagyon kellemetlen. Elé se merek kerülni.
Hogy viselkednétek ezek után, természetesen?
Nyilvan nem direkt.olvasd el mégegyszer mirol van szo.
A srac ele fingott a srácnak meg tré volt. Meg is értem.
7-es: Idióta trollkodás. Világosan le van írva, hogy véletlen volt. Ugye, nem akarod bemesélni, hogy veled sosem fordult elő, hogy más előtt kicsúszott? Vagy kb. mindenki fingik alvás közben.
Kérdező, szinte kizártnak tartom, hogy bárki (főleg pasi) elforduljon egy pici puki miatt a másiktól, szerintem vagy túlspilázod a viselkedését, vagy vmi más oka van, ha valóban kerül (pl. a beszélgetésből levágta, hogy bejön neked, ez nem kölcsönös, és így inkább távolságtartóra váltott.)
7-es, ne haragudj de te nagyon nem vagy valami empatikus..
Nehogy a gyakoris embereket nevezd már furának, mert tisztában vannak vele, hogy ez egy emberi dolog.
Mint írtam, véletlen volt, nem ez az alap nálam. Aki ilyet szándékosan direktbe csinál, na az faragatlanság és undorító.
Én amúgy egy nagyon is tapintatos és illedelmes lány vagyok, az életben eddig soha nem fordult velem ilyen elő eddig, és remélem hogy ezentúl nem is fog.
Hozzátenném, hogy én tipikusan az vagyok, aki még csak pisilni sem mer elmenni mások, főként fiúk előtt. Inkább én az vagyok aki visszatartja egész nap, ha megoldható én inkább otthon megyek el nyugodtan. Nagyon rossz érzés és egészségtelen, káros, de én ilyen szinten szemérmes vagyok ezen a téren. A múltkor, egy teljes napos utazásnál is ez volt, én inkább visszatartottam a pisilést is, és utána még jó darabig az utazás után is. Olyan gyomorgörcsöm volt hogy borzasztó, senkinek nem kívánom. De azért remélem te átéled majd, ha nálad az ilyen dolgok ennyire abszurdak. Feltételezem, nálad már egy életstílus a gyomorgörcs, hogy mindig visszatartod és sosem fordul elő szimpla véletlenségből, akaratlanul, hogy nem érzed előtte semmi jelét hogy ki fog csúszni. Nem mindig lehet azt irányítani, sajnos.
A többieknek köszönöm a válaszokat, egyetértek amúgy és én is tudom, hogy ez amúgy nem olyan nagy ügy, de ennek ellenére nekem tényleg nagyon kellemetlen volt és már nem merek a srác jelenlétében lenni. Tényleg nem az a hű de álompali, sőt, de azért egy ilyen nekem még más lányok vagy család jelenlétében is kellemetlen lenne.
Nem normális igen, hogy egy ilyen kis dolog miatt hátrált meg hirtelen, mert ez aztán valóban csak egy apróság volt, mondhatni jelentéktelen dolog. Alig volt hallható tényleg nagyon pici és szagtalan volt, de azért mégis meghallotta. Ahogy mondjátok, ez nagy éretlenség tőle. Ha fordított esetbe vele lett volna ez, akkor én semmi jelentőséget nem adtam volna neki. Ebből semmi nincs, csak így hogy velem történt ezt nagyon gáznak érzem.
De annyi biztos, hogy már itt vége a jó beszélgetéseknek vele, meg mindennek. Annyira nem érdekelne, ha nem élnénk együtt egy évig. Így igazából szerintem kerülni fogjuk egymást és ez nem lesz jó.
Kedves kérdező!
Jó volt olvasni az utolsó kommented, kellemes meglepetés számomra, hogy vannak még jó nevelést kapott emberek is itt a gyk-n.
Természetesen pedig úgy kell természetesen, hogy természetes maradsz, és nem pánikolsz be egy ilyen "balesetnél", ami egyébként bárkivel és bármikor előfordulhat.
A szüleim orvosok, és apám erre ezt szokta mondani: "inkább ez, mint a belgyógyászat"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!