Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nektek jelent különöse...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek jelent különösebb dolgot ha fogdostok egy pasit?

Figyelt kérdés

A munkahelyemen egy lány állandóan a seggemet fogdossa, de amúgy a csoportvezetőm is (ő is nő, nem félreérteni), és csak mosolyognak, de engem meg frusztrál, és nem tudok ellene mit tenni, mert az ő seggüket én is megfognám, de azt meg nem engedik, rácsapnak a kezemre, és jön a cicamosoly.

Perverzek, vagy mi?

2023. aug. 17. 12:55
 1/9 anonim ***** válasza:
76%
Elég beteg helyen dolgozol....
2023. aug. 17. 12:59
 2/9 anonim ***** válasza:
73%

Fejezd ki a nem tetszesed.

Ha ez nem használ, akkor HR.

2023. aug. 17. 13:01
 3/9 anonim ***** válasza:
77%
Elinvitalnam egy italozasra valamelyiket aztan kemenyen bele vernem.
2023. aug. 17. 14:03
 4/9 anonim ***** válasza:
69%
Ha ez a kérdés nem kamu, akkor jó nagy mamlasz lehetsz kérdező! 🤣
2023. aug. 17. 14:08
 5/9 anonim ***** válasza:
72%

Én a helyedben oda mennék az egyikhez és komoly fejjel mondanám, hogy,szeretnék veled beszélni.

Majd mikor félre vonultok elmondanám, hogy engem zavar, hogy fogdosod a seggemet és az is, hogy én nem foghatom meg a tiédet.

Vagy egyikönk se fogja meg a másikét vagy mindenki mindenkijét..

A másik lánynak már el sem kéne mondanod mert az első lány ezt azonnal vissza fogja mondani a másik lánynak.

2023. aug. 17. 14:27
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
jól megkéne tosznod őket egytől egyig! hívd félre az egyiket és beszéljetek meg egy közös ebédet kellemes délutáni kikapcsolódás keretében.
2023. aug. 17. 18:21
 7/9 anonim ***** válasza:
Kéretés.. a férfi seggét nem szokták a nők viccből fogdosni csak szolok!
2023. aug. 17. 18:25
 8/9 anonim ***** válasza:
Főleg, ha nincs is neki.
2023. aug. 17. 19:13
 9/9 anonim ***** válasza:
8. Ahaha
2023. aug. 17. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!