Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Cikiznek, mert megtetszett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cikiznek, mert megtetszett egy művésztanár lány. Foglalkozzak velük?

Figyelt kérdés
Rajz-ének szakos, egyetemről ismertem meg. Én matek-fizikára járok. Alapvetően műszaki beállítottságú emberekkel vagyok körülvéve, s mind a család, mind ismerősök cukkolnak ezzel, hogy szerintük egy elvont, művésszel hoz majd össze a sors, nem fogunk összeilleni, stb.
2023. aug. 17. 06:37
 1/9 A kérdező kommentje:
Egyébként nagyon szimpatikus leányzó.
2023. aug. 17. 06:43
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz velük, próbálkozz nála:).
2023. aug. 17. 07:30
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szard le az összes hülyét, azt csináld, ami neked jó:)
2023. aug. 17. 07:49
 4/9 anonim ***** válasza:
82%

Fú, banyek... vágod, hogy ennek nincs köze ahhoz, kiféle, miféle a lány? egyszerűen ellened szurkolnak... a szemetek!

Ismerkedjetek meg, diskuráljatok!:)

Szerelmeskedjetek!:)

2023. aug. 17. 07:57
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz velük. Még annyira sem ismerik a lányt, mint Te, de kijelentik, hogy nem illetek össze. Persze benne van a pakliban, hogy igazuk van, de ez csak akkor derül ki, ha tovább lépsz az ismerkedésben. Úgyhogy ha kölcsönös a szimpátia, akkor hívd el randira.
2023. aug. 17. 08:04
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Bárkivel, akivel összehoz a sors, azzal pont, hogy össze fogtok illeni, bármi is legyen a foglalkozása.

Az érdeklődési kör fontos, de az értékrendszeretek sokkal fontosabb, hogy nagyjából megegyezzen. Sőt, igazából a változatos érdeklődési kör nem is hátrány, feltéve, ha mindketten nyitottak vagytok.

Végezetül egy megjegyzés a gimis magyartanáromtól, amire a mai napig emlékszem. Azt mondta, hogy humán beállítottságú embereknek reál beálítottságú emberekre van szükségük, hogy legyen valaki, aki a földön tartja őket.

Most, több tapasztalattal én is így látom ezt és bár nem mondta, de szerintem a reál beállítottságú embereknek is kell az, hogy kicsit többet legyenek a gondolataikban és többet merjenek álmodozni.

2023. aug. 17. 09:29
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Jézus, ilyeneken aggódsz? Amúgy meg jó mérgező a környezeted is, ahelyett, hogy támogatnának, csak akadályoznak láthatóan. Nem, ne foglalkozz velük. Akárki fog tetszeni, mindenbe bele fognak kötni az ilyenek.
2023. aug. 17. 09:50
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

A saját példámmal tudom megerősíteni a 6-os választ.

A párom magas beosztású kormánytisztviselő, két diplomával és két nyelvvizsgával. Én egy mezei targocás raktáros vagyok. Ezek alapján mi sem illettünk össze, de az értékrendünk és a céljaink közel álltak egymáshoz, és nagyszerűen kiegészítjük egymást. Én pl képtelen vagyok olyan dolgokat fejben tartani, hogy mikor kell befizetni a számlákat, vagy hogy mikor jár le a jogsim. Ezeket a dolgokat ő intézi. Én viszont a két kezemmel felújítottam azt a romhalmaz lakást amit akkor meg tudtunk venni.

Szóval nekünk sem jósoltak nagy jövőt, de azóta eltelt több mint 20 év, családunk van, és minden célunkat elértük.

2023. aug. 17. 11:05
 9/9 anonim ***** válasza:

Erről a következő mém jut eszembe:

Azoktól kérdezném, akik az egész életüket úgy élték le, hogy: "Mit szól majd a falu népe?". Hogy végül mit szóltak?

2023. aug. 17. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!