Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 10 év alatt változhat egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

10 év alatt változhat egy nő ízlést férfiak terén?

Figyelt kérdés

10 éve egyetemen volt egy lány, akinél bepróbálkoztam, de nem jutottunk el randiig sem, valamilyen ex mizéria dologgal kapcsolatosan ködösített. Azóta nem is igazán beszéltünk egymással csak 1-2 alkalommal pár mondatot és egyszer találkoztunk szembe míg köszöntünk egymásnak. Évente kb. 1 új képére nyomtam egy tetsziket. Ennyi történt részemről.

Mostanában minden sztorimat megnéz, képeimet lájkolgat. Van ennek bármiféle indoka? Én házas vagyok, ezt tudja. Neki most nincs senkije, mióta ezeket teszi. A kérdésnek semmiféle hatása nem lenne a házasságomra, csak egósimogatásból kérdezem. Plusz tanulság a fiataloknak, ha nincstelen egyetemista voltál, még pár év múlva lehet belőled a crush-od kiszemeltje.

Nyilván amennyiben ez van a dolgok mögött.

Mit gondoltok?

2023. aug. 15. 14:40
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Egyébként nem értem, miért olyan megterhelő a kérdésre érdemben reagálni.

Attól, hogy itt előadod a nagy hegyi beszédedet, mi fog szerinted változni?

2023. aug. 17. 14:14
 12/14 anonim ***** válasza:
59%

"Plusz tanulság a fiataloknak, ha nincstelen egyetemista voltál, még pár év múlva lehet belőled a crush-od kiszemeltje."

Az az úgyan az a szerencsétlen nem vonzó férfi vagy a szemében ,viszont látja mennyire jól élsz ami tetszik neki .

2023. aug. 17. 15:08
 13/14 anonim ***** válasza:
Változhat, de lehet ő azért likeolgat, mert viszonozza.
2023. szept. 7. 15:56
 14/14 anonim ***** válasza:

Ahogy egy ember is rengeteget változhat 10 év alatt, úgy az ízlése is rengeteget változhat…

Én pl 10 éve még a végzettség nélküli kiszolgáltatott nőkre buktam, ma már a kimondottan saját egzisztenciával rendelkező “erős” nők jöhetnek nálam szóba.

2023. szept. 8. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!