Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan emberek, akik nem tudnak tisztelni csak olyat, akinek drága kocsija és dolgai vannak?
Ezzel én is így vagyok.
Kivéve, ha nyerte, örökölte stb.
2-es. A használt 8as iPhone a zaciból luxus?
Természetesen vadonatújat értek Samsungot, nem valami lopott kukázott semmiséget. Igen. Luxus. Azért nem szaladgál mindenki S23 Ultrával.
Csak aztán nehogy az legyen, hogy betalálsz olyat, akinek nincsenek márkás, menő cuccai, és utána jól sz*rrá ver téged, amiért arrogánsan, lekezelően beszéltél vele, vagy érezteted vele, hogy nem "tiszteled". Érted. :/
A tisztelet alapból mindenkinek jár, DE (!) csak addig a pontig, amíg te is megkapod tőle. Ha nem, akkor onnantól tényleg nem érdemel tiszteletet ő sem, de csak azért nem tisztelni valakit, mert nincs ferrarija meg IPhone-ja az azért nem csak felszínes dolog, de elég ostoba is, főleg azért, amit a válaszom első soraiban írtam, hogy olyannal is összefuthatsz, aki nem tolerálja feléd a tiszteletlenséget, csak azért mert neki nincsenek "Mneő" cuccai.
Jesszus, nyári szünet beütött kisgyerek?
Ezmiez?
Én tisztelem azokat, akik tudnak.
Érted….
Jók abban, amit csinálnak a maguk kategóriájukban.
Nem tudom érted-e.
Pl.: ha te egy táncos vagy a jobbak közül, jól tudsz táncolni, tisztellek, ha van BMV-d, ha nincs.
Ha te mérnök vagy és tudod a szakmád, tisztellek, ha van iPhonod, ha nincs.
A felszínes okoskodók mindig álságosak, semmihez nem értenek, csak összevakartak ezt-azt.
"Mindenki annyit ér, amennyije van!"
(Lázár János)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!