Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, ha én férfiként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha én férfiként Budapest erdő közeli részein, a budai hegyeknél szeretnék élni, és olyan párt keresnék, aki ezt tiszteletben tartja, vagy szintén ezt keresi?

Figyelt kérdés

2023. aug. 13. 08:40
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
37%
Ha valaki igazi társat keres, az nem úgy választja, hogy közel legyen a munkahelyéhez. Legalábbis nem első számú szempont. Egyébként a pestiek kimozdultak már valaha pestről? Úgy őszintén! Én nem élnék olyan koszfészekben, mint a főváros.
2023. aug. 13. 09:28
 12/25 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen magányos farkas tipusú emberek. Egy ismerősöm is erdő mellett élt egyedül.
2023. aug. 13. 09:31
 13/25 A kérdező kommentje:
Nekem az a fajta zöldövezet az otthonos. Ott tudok igazán pihenni, kikapcsolódni. Nem a teljes elszigetelődésre vágyom, de nem is a beton dzsungelbe. A metrótól 10 percre fogok lakni, ami Budapesten nem nagy távolság. Inkább itt, minthogy háromnegyed órára lakjak Kőbánya Kispesstől.
2023. aug. 13. 09:34
 14/25 anonim ***** válasza:
45%
Köztudott, hogy azon a vidéken egy nő se lakik.
2023. aug. 13. 10:27
 15/25 anonim ***** válasza:
80%
Ez most komoly kérdés? :D Szerinted a nők valamilyen különös indokból ódzkodnak attól, hogy az általad felsorolt helyeken éljenek? :))
2023. aug. 13. 11:07
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

10

És a szél Kálmán ugye budai erdo közeli rész.

2023. aug. 13. 11:15
 17/25 anonim ***** válasza:
#8 én inkább vezetek 1 órát a munkahelyemre, cserébe kertvárosban lakok :) Kinek mi, én nem akarnék egy belvárosi lakásban lakni, nekem kell a természet.
2023. aug. 13. 11:19
 18/25 anonim ***** válasza:
39%
Egy fiatal nő bulizni akar, a bulihelyek meg a belvárosban vannak. Taxival meg nem 2 forint éjszaka kijutni a budai zöldövezeti albérletbe.
2023. aug. 13. 11:35
 19/25 anonim ***** válasza:
0%
Eddig is sejtettem, hogy pest egy beltenyészet, de azt nem, hogy ekkora problémát jelent városon belül a-ból b-be eljutni egyeseknek. Egy nyóckeres, csak nyóckeressel jöhet össze max. xd :D Ezekszerint haver, aki Győrből képes volt hétvégente elutazni Debrecenbe a bnőjéhez egy állat? :D Inkább csak ti vagytok életképtelenek, pesti nyomik. :D
2023. aug. 13. 12:17
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Ne sértegess, én budai nyomi vagyok. 😃

Semmivel sem rosszabb ez, mint a "Szomszéd faluból disznót se!" mentalitás.

2023. aug. 13. 13:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!