Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha én férfiként Budapest erdő közeli részein, a budai hegyeknél szeretnék élni, és olyan párt keresnék, aki ezt tiszteletben tartja, vagy szintén ezt keresi?
Figyelt kérdés
2023. aug. 13. 08:40
11/25 anonim válasza:
Ha valaki igazi társat keres, az nem úgy választja, hogy közel legyen a munkahelyéhez. Legalábbis nem első számú szempont. Egyébként a pestiek kimozdultak már valaha pestről? Úgy őszintén! Én nem élnék olyan koszfészekben, mint a főváros.
12/25 anonim válasza:
Vannak ilyen magányos farkas tipusú emberek. Egy ismerősöm is erdő mellett élt egyedül.
13/25 A kérdező kommentje:
Nekem az a fajta zöldövezet az otthonos. Ott tudok igazán pihenni, kikapcsolódni. Nem a teljes elszigetelődésre vágyom, de nem is a beton dzsungelbe. A metrótól 10 percre fogok lakni, ami Budapesten nem nagy távolság. Inkább itt, minthogy háromnegyed órára lakjak Kőbánya Kispesstől.
2023. aug. 13. 09:34
14/25 anonim válasza:
Köztudott, hogy azon a vidéken egy nő se lakik.
15/25 anonim válasza:
Ez most komoly kérdés? :D Szerinted a nők valamilyen különös indokból ódzkodnak attól, hogy az általad felsorolt helyeken éljenek? :))
16/25 anonim válasza:
10
És a szél Kálmán ugye budai erdo közeli rész.
17/25 anonim válasza:
#8 én inkább vezetek 1 órát a munkahelyemre, cserébe kertvárosban lakok :) Kinek mi, én nem akarnék egy belvárosi lakásban lakni, nekem kell a természet.
18/25 anonim válasza:
Egy fiatal nő bulizni akar, a bulihelyek meg a belvárosban vannak. Taxival meg nem 2 forint éjszaka kijutni a budai zöldövezeti albérletbe.
19/25 anonim válasza:
Eddig is sejtettem, hogy pest egy beltenyészet, de azt nem, hogy ekkora problémát jelent városon belül a-ból b-be eljutni egyeseknek. Egy nyóckeres, csak nyóckeressel jöhet össze max. xd :D Ezekszerint haver, aki Győrből képes volt hétvégente elutazni Debrecenbe a bnőjéhez egy állat? :D Inkább csak ti vagytok életképtelenek, pesti nyomik. :D
20/25 anonim válasza:
Ne sértegess, én budai nyomi vagyok. 😃
Semmivel sem rosszabb ez, mint a "Szomszéd faluból disznót se!" mentalitás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!