Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most komolyan, van még olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan, van még olyan nő, akinek bejönnek a kopasz fejű, kigyúrt, fekete audis/mercédeszes "férfiak"?

Figyelt kérdés
Bejön ez még a proli prostituàltakon kívül valakinek?
2023. aug. 11. 12:56
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

Vin Diesel nem jön be,

Jason Statham viszont nagyon.

Bár nem tudom, hogy van-e kocsijuk 🤣.

Kell látni az illetőt, hogy eldöntsem tetszik-e.

A te kérdésed alapból manipulatív, rávezet, hogy mit "szabad" válaszolni.

2023. aug. 15. 05:26
 32/37 anonim ***** válasza:

#30 ok.

Sok sikert🤗

2023. aug. 15. 05:27
 33/37 A kérdező kommentje:
#31 Lehet manipulatív, de mindenkit felpontoztam, bár ez senki életét nem fogja előrevinni. :D
2023. aug. 15. 07:40
 34/37 A kérdező kommentje:
#32 😇
2023. aug. 15. 07:41
 35/37 anonim válasza:

Azért ne általánosíts, csak mert kigyúrt meg egy menő fekete terepjáróval közlekedik. A főnököm is jól ki van pattintva olyan széles mint egy szekrény, karjai mint a fejem. Ötvenes karjai vannak, nem zsíros, mellizmai nagyobbak mint egy nagycsöcsű nőnek. És értelmes, rendes, tájékozott a világról, mindenről tudok vele beszélgetni. Ja és egy ford terepjáróval jár, matt fekete.

20/F

2024. jan. 17. 22:35
 36/37 anonim ***** válasza:
Altalaban aki vezeti ezeket strici,adocsalo,diller,uzsoras..
2024. jan. 18. 02:43
 37/37 anonim válasza:
35-ös válaszoló vagyok. Az én főnököm tisztességes vállalkozó, mindig rendesen kifizet minket, előleget is ad ha úgy van, persze csak a beváltaknak. Az, hogy valakinek van napközben ideje sokat jó minőségűt kajálni, meg van pénze kondizni, szóval jól néz ki, nem azt jelenti hogy buta tahó. Igazságtalan az élet, de nem kell irigységből általánosítani. Én is inkább nem végeznék megerőltető kemény fizikai munkát, és gyúrnék minden nap, de nap vègén örülök hogy lefekhetek esetleg kockulhatok kicsit vagy nézhetek filmet.
2024. jan. 22. 19:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!