Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van (volt) olyan nő a környeze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van (volt) olyan nő a környezetedben, akit csak látásból ismersz, de már-már rajongsz érte?

Figyelt kérdés

Miért alakult így, mi tetszik benne?

Próbálod majd (próbáltad) közelebbről megismerni?

2023. aug. 9. 16:30
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Volt, de tini voltam, aztán amikor jobban megismertem gyorsan eljutottam oda, hogy mégse tetszik. 😂
2023. aug. 9. 16:43
 2/8 anonim ***** válasza:
24%
Sose rajongtam ismeretlen noert. Az csak akkor tud kialakulni, ha mar ismerjuk egymast, tehat rendszeresen beszelunk.
2023. aug. 9. 16:58
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

Akadt.

Mi tetszik benne?

Talán az, hogy azt gondolja nagyon okos, de nem.

2023. aug. 9. 17:16
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Van: munkába menet sokszor taláálkozunk. A külseje tetszik, a lába. Nem, mert félénk vagyok, másrészt tuti van valakije..
2023. aug. 9. 18:39
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nő vagyok, de ugyanígy érzek egy sráccal kapcsolatban. A legjobban az arca tetszik, hogy van benne valami misztikus számomra, mintha gondterheltség ülne az arcán. A mozgásából és viselkedéséből pedig ártatlanság sugárzik. Hónapok óta látom őt, szintén munkába menet, és én azt gondolom, hogy ez a könnyed érzés annyival szebbé varázsolja a reggeleket. Közben pedig tisztában vagyok vele, hogy feltehetőleg mindazon tulajdonságok, amikkel az idők alatt felruháztam őt unalmamban, tévesek és ha netán megismerném őt, akkor csalódás lenne az egész és elvesztené a varázsát a dolog. Szóval inkább nézem őt csak messziről :)
2023. aug. 9. 20:08
 6/8 anonim ***** válasza:

Igen, van egy nő akivel néha összefutunk munkába menet…

Tetszik, hogy odafigyel magára, fitt alakja van, fiatalos az arca is, pont az esetem.

Sajnos nincs bátorságom lépni felé, és nem szokott nézni engem.

Sőt tuti párja van neki.

2023. aug. 9. 20:40
 7/8 anonim ***** válasza:
5# ez eleg szomoru, hogy nem akarod megismerni ;D
2023. aug. 9. 22:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Szintén munkába menet láttam. A szeme tetszett, olyan nagyon szép kék volt.. Bár én is nő vagyok, de ő is nézett engem. Persze semmi nem lett belőle..
2023. aug. 10. 02:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!