Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi kell ahhoz, hogy valakit ne tudj kiverni a fejedből, állandóan rá gondolj?
Figyelt kérdés
Pl.
Elég egy pillantás?
Vagy kell, hogy jobban megismerd?
Kell, hogy már történjen valami köztetek?
Mi az a minimum, aminek lennie kell ahhoz, hogy nagyon sokáig ne tudd kiverni a fejedből?
2023. aug. 7. 20:56
2/5 anonim válasza:
Ha elfogad, meghallgat és intelligens, valamint kedves velem, akkor nagyon meg tud fogni, ha tetszik külsőre is.
3/5 anonim válasza:
Vonzalom már az első perctől fogva
4/5 anonim válasza:
Ez szerintem nem mindenkinél ugyan úgy van!
Nekem nem elég ha nekem tetsző az illető, ha ő észre se vesz, nem is reagál rám semmit, akkor úgy hamar felejtem!
Ha pozitívan áll hozzám, vagy látszik hogy érdeklem és nekem is szimpatikus! Úgy mélyebb nyomot hagy!🙂
5/5 anonim válasza:
Nekem az kell,hogy abban a bizonyos illetőben legyen valami plusz.Onnantól kezdve a rabja tudok lenni két mondat után is.Pláne,ha magas,érett férfiről beszélünk,annak még a külsejétől is szétcsúszok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!