Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak akik lehengerlő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak akik lehengerlő szövegeket tudnak nyomni a nőknek, tényleg nagyon sok nőt tudnak megfektetni?

Figyelt kérdés

Nekem sajnos nem kenyerem ez a tenyérbe mászó kedveskedő, de közben meg egoista határozott szövegelés amivel nőket be tudnak pörgetni palik és el tudják magukat adni még akkor is ha "pénztelen alacsony szőrös hátú kisfarkú nyomuroltak" ---> ez egy nőtől jött vallomás

én "jól dugok" és "jó a farkam" (nők mondták) de sajnos nem tudom magam eladni és a fizikumom sincsen meg hozzá, igy a szexuális életem fenntartása nagyon nagyon sok időt vesz el, mert nagyon sokat kell keresgélni és a potenciális lehetőségek nagy részét is bukom mert nem tudok olyan szöveget tolni amire igent tudnak mondani

mert sajnos ezek egymásra épülő dolgok, tehát senkit nem fog érdekelni hogy milyen vagyok az ágyban, amig nincs jó szöveg

sajnos nincsen 20+ centis farkam sem, ami már igazi fegyvertény lenne és elnéznék tőle hogy nem jó a szövegem.

de most tényleg mennyi az annyi? mert én meg tudok dugni 2-3 havonta 1-1 új nőt, ha 10 évre levetitem az összlétszámot, nyilván volt több párkapcsolat is ez idő alatt, amikor nem ment sehova a számláló.

de akkor ezek a jól szövegelő komék bepörgetnek több száz nőt is?

2023. aug. 6. 19:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
38%

Engem kifejezetten zavar, hogy be nem áll a szája valakinek, belevág az én mondanivalómba, nem érdekli amit mesélek neki.

Beszélgetés két, vagy több emberről szól, nem egyről.

Aztán fontos, hogy miről is dumál. Hiába beszélne lyukat a hasamba ott hagynám szó nélkül, vagy mondhatná a magáét az egyik fülemen be a másikon ki lenne az eredménye, vagyis azt se tudnám mit hablatyolt össze.

Jó szöveg... :DDD

2023. aug. 6. 19:18
 2/14 anonim ***** válasza:
85%

Sajnos még 2023-ban is sok hülye hiszi azt, hogy van valamiféle csodafegyver a nőkkel kapcsolatban. Lásd a kérdezőt... ha szerinted egoista és tenyérbemászó szöveggel lehet nőt szerezni akkor jó nagy tévedésben vagy.

Érdekes, intelligens beszélgetésekkel lehet nőt szerezni. Az más kérdés, hogy neked ez tényérbemászónak tűnik. A 20cm-es frkad is relatív kevés nőt érdekel, ha annyi lenne sem jelentené, hogy naponta váltogathatnád a puncikat.

2023. aug. 6. 19:25
 3/14 A kérdező kommentje:

hát oké én teszek erre egy lapáttal, mert a te konformista fajtád azt hiszi hogy csak bizonyos fajta illedelmes konformista beszélgetéssel lehet nőt szerezni

de én többnyire mindig botrányos és polgápukkasztó és sokszor nagyon sötét beszélgetésekkel is tudtam nőt szerezni:(

sajnos annyira sok tényezős a dolog, hogy sokszor nagyon beteg kombinációk is eredményt hoznak, de szerintem az egyenletben a kinézet még mindig egy óriási változó, aminek a hatása önmagában át tudja billenteni a mérleget

2023. aug. 6. 19:31
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Kérlek mesélj a nagyon sötét beszélgetéseidről!!!
2023. aug. 6. 19:49
 5/14 anonim ***** válasza:
0%

Nekem volt már olyan egy szórakozóhelyen hogy hosszu folyosón mentem, jött szembe egy srác, ő is közèpen meg én is, gondoltam azért se én fogok lehúzódni folyamat egymást néztük mikor mentünk egymás felé, ő sem húzódott le.., frontálisan mentünk egymással szemben, magamban ezzel.kezdtem szórakozni higy akkor neki megyek akkor úgyis ő fog kikerülni, erre az lett belole hogy egyikünk se tért ki es megálltunk egymással szemben.

És akkor azt mondta csendesen nekem: " Álmodom, vagy ez a valóság, hogy ilyen gyönyörű nő jön velem szembe?"

Elakadt a szavam..:D

2023. aug. 6. 19:49
 6/14 A kérdező kommentje:
jó de csak azért mert jól nézett ki a pali
2023. aug. 6. 19:51
 7/14 A kérdező kommentje:

4

önsajnáltató ideológiák

2023. aug. 6. 19:52
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Hadd lepjelek meg. Én sikeresnek mondom magam a nők tekintetében és tudod mivel szoktam odamenni?

"Nagyon gyönyörű vagy", vagy "meghívhatlak valamire?", esetleg "táncolunk?".

Írtad, hogy nincsen meg a fizikumod. Hát le kell járni terembe és meglesz.

Nincsenek bevált technikák, hogy "ezt mondd és garantáltan lesz ma este valami".

Ha azonnal nem nedvesednek be mert meglátnak, de jön a "hmm, nem rossz" jelző, akkor abból lehet építkezni.

És higyj nekem, halemész kondizni nagyon sokat hozzádobsz a dologhoz.

Ha a megjelenésed nem kiemelkedő akkor tudod miért a polgárpukkasztó dolgokra buknak a csajok?

Mert kimered mondani amit gondolsz, nem érdekel ki mit mondd rólad ezek alapján és ez szexi sok lánynak.

Mert rengetegen úgy ülünk az asztalnál, hogy "hobbik? kedvenc étel? bla bla"

A nők az izgalmat szeretik, valami olyat mutass ami kiemelkedik egy randin.

Szórakozóhelyen meg mindegy, ott a kinézeteden áll vagy bukik a dolog.

2023. aug. 6. 20:16
 9/14 A kérdező kommentje:

mindenhol a kinézeten áll vagy bukik a dolog

ja és azért ne gondold hogy a vállalhatatlansággal előrébb vagyok

a végén ugyis a kinézetem által kijelölt szintü nők fognak elfogadni

ez inkább csak ilyen bináris dolog, hogy vagy nincs senki, vagy vannak ezek a semmilyen vagy kifejezetten ronda nők.

szexi nők - ne adj isten még fiatal is - az még akkor sem ha fejreállok SEM

2023. aug. 6. 20:37
 10/14 A kérdező kommentje:

meg amugy hallod, jóképü palik is sokszor kiégnek a csajozásban, ebből is látszik hogy a mai magyar és egyéb nyugati nőktől csak az ember haja hullik ha a nagy képet nézem.

azért ne mondd már hogy természetes hogy már egy éve nem dug senkivel a csávó, aki előtte havonta megdugott átlagba két új nőt....

2023. aug. 6. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!