Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért lehet, hogy undorodom azoktól a csajoktól, akik már voltak valakivel?
23.13
Azért itt korrigálnék egy kicsit. Az lehet, hogy te nem szereted azokat a férfiakat, akik már legalább tíz nővel voltak, nade hogy a legtöbb nő sem, ezt azért kétlem. Úgy vettem észre, hogy a nők jó része már a gondolattól is bizseregni kezd a lába között, hogy egy nagy bika kinézi magának. :)
Szóval te már el vettél egy szüzességet, azzal a lánnyal mi lett?
Csak addig volt jó míg a tied volt a szüzessége?
Más pasi se szereti a ringyókat, akit már más megdugott, most akkor mi lesz az excsajoddal, mivel te már megdugtad...?!
"Úgy vettem észre, hogy a nők jó része már a gondolattól is bizseregni kezd a lába között, hogy egy nagy bika kinézi magának "
na ez mekkora f szság
"A pasi le tudja mosni utána, de a csaj hogy mossa ki olyan mélységben?"
ez így nem teljesen igaz !!! amikor magömlésed van, vákuum keletkezik és beszívod a partnered testnedvét !!!
szóval ????? hogy is mosod ki olyan mélyről ????
amúgy ok én lányból vagyok és én sem szeretem azt a f.aszt szopni, amit más p.inájából vettek ki..., de 26 évesen keressek kisfiúkat , akik még nem jártak punciban :DDDD
ne így fogd fel, szerintem csak akkor undorító a dolog, ha a csaj két vasat tart a tűzben egyszerre, vagy közvetlen előtted más ágyából szállt ki ami még ki sem hűlt utána....
és abba nem gondoltál bele, hogy esetleg egy lánynak akinek már volt előtted vkije , lehet nem is egy srác / itt nem 19 éves lányokra gondolok/ők nem így tervezték, de nem jött össze a kapcsolat ....
26 / L
"A pasi le tudja mosni utána, de a csaj hogy mossa ki olyan mélységben?"
ez így nem teljesen igaz !!! amikor magömlésed van, vákuum keletkezik és beszívod a partnered testnedvét !!!
szóval ????? hogy is mosod ki olyan mélyről ????
amúgy ok én lányból vagyok és én sem szeretem azt a f.aszt szopni, amit más p.inájából vettek ki..., de 26 évesen keressek kisfiúkat , akik még nem jártak punciban :DDDD
ne így fogd fel, szerintem csak akkor undorító a dolog, ha a csaj két vasat tart a tűzben egyszerre, vagy közvetlen előtted más ágyából szállt ki ami még ki sem hűlt utána....
és abba nem gondoltál bele, hogy esetleg egy lánynak akinek már volt előtted vkije , lehet nem is egy srác / itt nem 19 éves lányokra gondolok/ők nem így tervezték, de nem jött össze a kapcsolat ....
26 / L
Hasznos volt számodra ez a válasz?
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 15:22
te aztán nagyon undorító vagy,h kisfiúkat keresel ,miközben voltál már más pasival...el tudom képzelni ,h kihasználod azokat szűz fiúkat,pff szánalmas egy Qurva vagy..meg amúgy sose tudhatod meg,h pasi volt e már lánnyal már,hazudhat is,kb ugyanúgy undorodhat tőled pasik ,h voltál más pasikkal vagy kicsi kisfiúkkal.hányingerem van tőled qurva..
01:01 tanulj meg olvasni te primitív !!!!
egy kérdőjelet hagytam le drága, ok ez hiba volt, de gondoltam megérti mindenki !!tévedtem :DDDD
NEM AZT ÍRTAM KERESEK KISFIÚKAT !!!!! HANEM KERESSEK ???
NEM MINDEGY DRÁGA !
MIELŐTT LEQÚRVÁZOD A MÁSIKAT TANULJ MEG FIGYELMESEN OLVASNI !!!!!!
ha meg annyi eszed van, hogy szerinted egy 26 éves lány kisfiúkra bukik, hát akkor sorry !
szánalmas !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!